IT-befriad

Igår körde jag och Patrik (delvis Maria oxå) ett långt mtb-pass. Jag glömde min kamera/mobil hemma men Patrik tog en del bilder med sin. När vi kom hem så skickade han över dem med bluetooth och jag har dem nu i mon mobil där jag kan kolla på dem. De ligger bland de andra bilderna i Galleriet men när jag sammankopplar mobil o dator syns dom inte. Jag kan inte hitta dom. Synd för där finns bildbeviset på att man faktiskt kan samla höjdmeter även i skåne. Inte många men ändå.

Gårdagens träning
Vi körde i 4h där de första 2 inte var så hårda och jag kände av lördagens crosstävling ganska tydligt. Sen när vi kom till ett härligt ställe vid Vombsjön så var det som kalven på grönbetet släpptes lös för då började stressa Patrik. Vi lyckades med konststycket att ha medvind ut från Lund och snedmedvind hemåt. Kändes i benen på slutet men jag kände mig ändå stark hela resan. Det som skall förbättras är knivspetsen så att säga. DEn absoluta toppenfarten och att mosa på ordentligt i 30-40 sekunder. Men de kommer..


Idag
Sov ut med kärleken och kattfan :-) för att sen åka till cykelhandlaren och göra däcken slanglösa, pumpa gaffeln, byta rulltrissor samt kontrollvägning av tävlingsmaskinen. 9,965gram i nuvarande skick men till tävlingspremiären skall jag byta UST-däcket bak så där kapas nog 250 viktiga gram.

Nu skall jag göra det där roliga och betala räkningar sen ska jag löda ihop kontakterna på min kinalampa. Vila är det som gäller trots att det är min sista träningsvecka men jag känner att helgen gjorde sig så bra att det kan vara värt att vila.

Hoppas jag kan få upp de där bilderna tills nästa gång
Ciao

Kommentarer
Postat av: Johan F

Vad har du för däck bak nu och vad ska du byta till?

Postat av: ola

Johan: Jag har RR UST bak men det blir ett continental Race king sen. Vanligt, ej UST, som jag stansar för att köra slanglöst.

Aldrig mera slang.

2010-03-30 @ 20:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback