fredagsrutiner och snö!!!

Jaha då har man känt sig som hemma igen då i Lundbergarn. Det tar bara 10 minuter så känns det som ett marathonpass där bakom ratten. Dock fick jag inge betalt för att jag flyttade snö åt klubben men det gör inget.

Ja så här blev det men det är inte en rosa styrlinda som bilden kanske visar. Nä den är mycket mera röd. Tyvärr inte så röd som den röda detaljen på styret men bra nära. Det tränade ögat ser två detaljer som jag inte är nöjd med men det skall åtgärdas. Nu är det iaf funktionsduglig.

Dagens träning
Tog en pause i snökörandet och satte mig på spinningcykeln i klubblokalen. 10 minuter uppvärmning innan jag lade under träklossarna under fronten på cykeln för att simulera uppförsbacke. 4 stycken 5 minuters där jag måste ha presterat lite över tröskeln för efter 2-3 minuter så hade flåsat ökat så på slutet var det ganska drygt faktiskt. Kadensen låg väl på ca 80-90 i intervallerna. Lite lägre än när jag kör typ 4 minuters.

Ikväll bjöd vi över
Lisa hit på en snabbis. Ja käk, fika, kallprat sen dumpade vi henne ute i mörkret. Fast det är faktiskt hon som har dumpat oss först då hon nu sviker oss här i Örebro och flyttar hem till Falun igen. Tråkigt men hon ångrar sig nog snart :-)

Nu skall jag hämta upp tvätten sen lägga ned huvet på kudden och störa mig på hyperaktiva Neo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback