Sund, sunt förnuft och suunto

Glömde väl säga att det inte var jag själv som stod bakom filmproduktionen igår. Det hade Johan F gjort. En snabb motionär som långsamt börjar utvecklas till en tävlingscyklist. Snabb, lätt, snygg hoj, tunn cyklist kropp som hitintills har njutit av att piska upp motionärer men skall nu köra tävlingsklass på mörksuggan. Bravo!

Igår blev det vila och idag var det inte så jobbigt heller. Jag stack ut och joggade en sväng på 45 minuter och försökte tänka teknik. Att sträcka på sig, springa snyggt. Låta benen röra sig fram och tillbaka utan att vicka på rumpan som när en cyklist springer. Ångrar att jag inte hade mobilen med mig för jag såg ett riktigt praktexemplar av en snok. Vi tittade länge på varandra innan jag skrämde bort genom att visa mig egna orm :-)

Imorgon startar dock en lite tuffare period med träning. Tänkte bryta ned mig hyffsat djupt för att sen ta det lugnare fram till SM. Har med åren upptäckt att en vecka räcker inte för att få till formtopp. Efter denna helg har jag 11 dagar på mig till det skall finnas 2 pangpang-ben under midjan.
Hoppas mina cykeldelar kommer snart oxå så jag kan pimpa/lätta hojen lite. Det skulle göra en del för psyket.

Nu har jag köpt mig en sak oxå!
Har i några år tränat helt utan pulsmätare. Lärde mig fruktansvärt mkt de sista åren med Polars pulsklocka. Jag vet hur det skall kännas i olika intervaller och jag vet hur jag skall träna så jag har inte riktigt känt behovet men så sprang jag på en annons på Happy om en Suunto T3d och jag slog till.
 Fördelen med denna att jag skall köpa till en GPS-pod som då mäter sträcka och hastighet. Jag kan alltså använda samma klocka till mtb, racer, löpning.  Jag lär väl ge er en rapport om hur den funkar när den behagar dyka upp. Nu har jag alltså 2 paket på ingång. Najs.

 

Hej så länge


Kommentarer
Postat av: Johan F

Filmen var ju något av en proffsproduktion så det var nog ingen som misstänkte att du gjort den Ola... Närå, skämt åsido! Usch, tävlingscyklist... Jag som egentligen bara vill glida fram på Bergslagsleden i baggyshorts. Hur har det blivit såhär? Jag känner mig smutsig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback