Nytt, spontant mål säsongen 2010

Ja säger då det. Har ni lite tid över till träning? Kör hårt. Jag har nyss varit ute på ganska exakt 1 timmes träning dörr till dörr men sitter ändå här med brinnande ben (icke bokstavligt)

Dagens träning
Tog racerhojen. Började köra temporundan baklänges fast jag började med att fira av 6 stycken 30 sekunders istället för att köra tempo. Jag hade tänkt mig en längre runda på ca 5-6 mil men efter den sista intervallen så kände jag de första stänken samtidigt som jag såg flera riktigt mörka moln på himmlen. Jag vek hemmåt längs Billingevägen men istället för att bara trampa hem så blev det två block med 15 sekundersintervaller.
Dagens ledord: Effektivitet.


I fredags upplyste Gunnar Töjren mig om en tävling som jag inte hade haft en tanke på. Sedan dess har jag haft väldigt många tankar på den. Det är Nordiska Mästerskapen i cross country. Det går nämligen strax utanför Oslo så jag har endast 35 mil dit och frågar man t.ex. min konkurrent i Lycksele eller min polare Patrik i skåne så är ju 35 mil ingenting. Hade tankarna att anmäla mig igår men osäkerheten på om det var mästerskapsstatus på veteranklassen eller inte fick mig att skicka några mail till tävlingsarrangören och fråga. Nu vet jag och jag har nyligen anmält mig. Säsongen har ju gått bra på hemmaplan och jag har aldrig kört något NM heller så jag känner att det är bäst att passa på. Jag misstänker att nivån på cyklisterna i lusekoftelandet är rätt hög. Med lite flyt nu så följer även Sara med och tävlar i deras "kvinna senior-klass" och vi får nog med oss en mekaniker oxå. En halvbra iaf :-)

Detta är en resa som jag egentligen inte har råd med så har du ett företag som vill synas påvägen till, o från Drammen samt ses tävla "utomlands" så tas sponsorer tacksamt emot.
vill du bara vara snäll och bidra med en slant så får väl det accepteras oxå.

Gårdagens vuxenträning
Börjar bli bortskämd nu med antalet deltagare på vuxenträningen. Igår var det 17 stycken. Långt ifrån rekordet på 26 men ändå en lagom skara. Jag skämde bort dom oxå genom att inte köra något hårt, intervall-liknande utan vi körde stig i ca 1 timme. Sen fika vi. Tror de flesta var nöjda ändå trots bristen på mjölksyra.

Nu så får denna vecka planeras för NM och dagens intervaller var det sista riktigt hårda passet.

Kommentarer
Postat av: cykeltina

Lycka till på NM.



Är grymt avis på att du kna springa. Jag har fortfarande troll i fotleden så nu vet jag inte vad jag ska göra. Triatlon är svårt utan löpning.

2010-06-11 @ 11:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback