Muskelbristningen ja...


Ta en titt på bilderna på den såg vi har på jobbet. (sågen heter förövrigt Edwin) Första bilden borde betyda att man skall ha skyddsglasögon. Självklart! De har jag jämnt när jag sågar. Den andra borde detyda att man skall ha skyddshandskar. DET har jag nästan jämnt när jag jobbar. Bild tre borde vara att man inte ska dra fingrarna över den tandade delen på sågen.
Men vad betyder bild nummer 4? Får man inte vara gift när man sågar? Är den inte gjord för transvestiter? Får man inte såga isär ett par? Vad tror ni?

Glömde visst nämna min muskelbristning som jag ådrog mig i söndags. Precis som på den första cuptävlingen i Mjölby så kände jag inget under tävlingen utan direkt efter målgången så känner jag att nåt är paj i benet. Baksidan på det vänstra låret,samma som sist. Tur att det blev lite aktiv vila igår då...
Vuxenträningen
Har blivit van med en stor grupp så jag räknade inte ens hur många det var men chansar på 12-15 stycken. Vi började med några balans och teknikövningar som gruppen snart tröttnade på trots att många skulle behöva träna mer på just dessa moment. Rycka cykeln över en stock till exempel. Efter detta cyklade vi iväg, en mindre grupp körde ett stigpass och den större gruppen körde 4x4 på den lilla crossbanan utanför Norra Bro. Jäklar vad kul det var att följa dem från sidan. Jag får verkligen puls av att hejja på andra.


På fredag är det midsommarafton och den startar 08:30 härifrånmed en bilresa upp till Mogetorp där jag och jobbarkompismats (han i blått, trea från slutet i filmen) skall jogga de 27 km till Ånnaboda. Vill du med så gör`t. Det kommer inte att gå så fort och vi är medvetna om att det kommer att bli en del promenader.

Dagens träning
Körde löpning idag. 4x4 minuter ute på platten bakom biltema där kommunen har anlagt en ny vattenpark. Det gick väl okej men jag önskar att jag haft en löparkompis med som varit lite lite snabbare än mig. Det är lätt att man lägger sig på en för låg nivå om man kör själv. Kan vara därför de flåsade så igår på crossbanan för det lockade verkligen fram tävlingsdjävulen i en del.

Imorgon är det shopping & städdag. Sara ska få hjälp att införskaffa nya löparskor. Jag har förbjudit henne att delta i vertex fjällmara (13 kms banan) med de gamla skorna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får ej användas av barn betyder den fullständigt ologiska bilden...

2010-06-22 @ 22:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback