Mot Lusekofteland

Idag var jag och körde 4hjuling. Det är verkligen ett stabilt fordon. Roligt att köra dem i terräng. Nu blev det inte så mkt köra för vi var väl ca 30 st på 4 fordon men lite fick man iaf.

Kom hem i god tid för att förbereda allt inför morgondagens strapats till Norge. Som förberedlese ingick: kolla på "bakom kulisserna" till The Kingdom, kolla på cykeltävling på Eurosport samt rengjort filtret till akvariet. Jämnt när jag gör det och sitter där på golvet och skrubbar stenar mm. så är Neo hyperintresserad av vad jag gör. Det är en knäpp katt för han skyr verkligen inte vatten. Idag så provocerade jag honom ett tag innan Sara kom och filmade oss.
Han blev blöt men inte sur idag :-) Imorgon bitti bär det av mot Selvik, Norge alltså. Har uppmärksammat att Bl.a. Benny & Carina ska dit + nån H40 åkare och nån tjej från Jönköping i juniorklassen oxå. En intressant sak imorgon är att varvet är bara 3,5 km långt och följande klasser kommer att vara ute samtidigt: H30, H40, H50, H-junior, Dam-junior, D Elit. Vi kommer nog hem sent imorgon kväll så kanske nån mobilblogg eller så blir det på måndag kväll. Jag tror förresten att norrmännen håller grymt hög klass. Hej och gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback