Mera rödvin

Jodåsåatt...
Shit vad mkt jag hinner med jämnt. Har idag efter jobbet fixat ett sproilans nytt bakdäck för lerigare förhållande. Tror det blir det imorgon nämligen. Sen shoppade jag lite till farsan och klubben. Sen åkte jag hem. Beställde lite grejer från cyclecomponents så jag blir liiiite värre än
Johan F, sen tog jag racerhojen och trampade ca 30 km till Pålsboda. Hade sned medvind hela vägen så det blev ett snitt på 34 km/h från lägenheten till kiosken. Tog där farsans bil för den skall jag och Sara ha till Borås över helgen.

På vägen hem svängde jag förbi området där vi har anordnat Kumlacrossen i 2 år. De håller verkligen på och snyggar till det där området vilket nog kommer att påverka årets bana en del men jag är inte orolig. Det kommer att bli en kalas-bana även i år.
Nu ikväll så har Sara och hennes storasyrra trampat lite cykel sen har vi alla tre lagat och ätit pasta carbonara och delat en flaska Cassilero Del diablo. Nu börjar man bli sugen på att gå till Ritz där Alcazar spelar ikväll. :-)

Istället blir det väl att packa lite och ordna det sista med hojen inför imorgon.


Tryckfelsnisse: Nästa helg ska inte jag och jobbarkompismats springa på midsommardagen. Nej det blir nog på självaste midsommarafton. På förmiddagen. Häng med nu. Bara 27 km trailrun. Det är trendigt och roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback