Att rikta en fälg

Dagens träning
Tog även idag racerhojen. Det är ju så smidigt att bara lyfta ut den, träna, sen lyfta in den. Klart! Körde förbi Kvinnersta, svängde höger mot Frövi men i axbershammar så blev det vänster. Mogetorp, Närkes Kil, Frösvidal, Garphyttan och sen grävevägen hem.
Ganska exakt 2 h, ganska exakt 63km. Jämnt och fint tempo, inga spurter, inga ryck, inga intervaller. Bara trampa. Jag är ändå rätt trött i benen nu.

Minns ni denna bild från förra veckan?

Så här ser det ut nu:

Det färgglada området är inte målad asfalt utan ett gummimaterial som funkar som fallskydd.

Igår innan vi åkte ifrån Baronbacken såg vi en lustig prick som förmodligen höll och riktade sitt hjul till cykeln. Jag smygfilmade bara en kortis och fick inte med då han slog med en hammare direkt mot fälgen. På filmen nedan så försöker han bara böja det rätt. Det är inte han som följer med mig till Nordiska Mästerskapen på söndag.

 

Nu blir det läggdax för imorgon blir det en slags tuff slutspurt på jobbet. Det är mkt som skall sys ihop på slutet. Angående träning och sånt så går tankarna ganska mkt på NM och sen de avslutande cup-tävlingarna. Och på Gotlandbikebattle...Och på fjällmaran förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback