Turist bland dalahästar o kullor

En hel dag har vi slagit ihjäl här i Falun idag. Vi har shoppat: kaffe, choklad, kattleksaker, sköldpaddsmat, öl, eterisk olja (romatic) paracentamol, tuggummi, minipump (lezyne), konstigt lagrat kinesiskt thè, automatiskt ihoprulande kattkoppel. Ja bara sånna där typiska dala-saker. De flesta butikerna har imponerat på oss och då framförallt Djurmagazinet där vi gick omkring i ca 45 minuter.
Sen köpte jag en sak svart oxå. Ja utan kvitto av en inföding vid hörnet vid stora torget. Det var självaste storbloggaren
Öijer som sålde ett begangnat styre.
Sen överraskade vi Herr Mattias Nilsson med ett oannonserat hembesök i hans nya lägenhet. Han fick två drickbara inflyttningspresenter som han säkert ska njuta av imorgon kväll.
Om ca en timme ska vi träffa den nyfrälsta cyklistdalkullan Lisa oxå. 

Imorgon skall Sara köra sitt cross country-lopp i Rättvik och jag har rådit henne att inte göra om mitt misstag. Att bryta. Det finns inget annat som får en att bli som ett litet lamm. Man blir så konstig i huvet och jag har flera ggr idag fått slå undan negativa tankar. Så fort vi skall fika, köpa något sött, ta en öl, vila så tänker jag " är jag värd det?" "jag borde väl träna istället"
Gjort är gjort. Får väl läsa gårdagens blogg några gånger istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback