snokar omkring med musiktips

Igår eftermiddag var vi ett midre gäng som träffades i Hästhagen för lite grillning. När de mörka molnen hopade sig under kvällen hamnade sällskapet här hemma hos oss. Vi var två killar och sex tjejer vilket alltid är ett trevligt kill-tjej-ratio på fester.
De gick härifrån vid 02:00 inatt och strax efter klockan 5 satt jag och mekade hoj, vid kl. 6 provkörde jag den ute en sväng. Vid 06:30 kände jag hur trött jag var så då lade jag mig och sov i 1,5 timme. På köksgolvet !!! Det var det svalaste stället i hela lägenheten :-) då det drar ifrån balkongdörren längs golvet.

Igår fick jag ett häftigt musiktips av min jobbarkompis Emelie. De kör lite som The real group fast de använder sig av trummor som enda instrument och sen sina röster.

 

Jag har nu bara två klingor istället för tre fram på mountainbiken. Inte riktigt så estetiskt snyggt som vissa önskar men det skall jag försöka åtgärda under veckan. Har lämnat 44 kugg för att nu ha 42 istället och shit vilken skillnad. Den lilla har nu 30 istället för de gamla 32.
Jag har cyklat 4 timmar i Kilsbergen och drömt om ett långlopp. Jag tyckte flera gånger det gick skitbra att mosa på på storskivan på ett bättre sätt än tidigare. För övrigt tyckte jag att jag hade bra fart och tryck men det är ju lätt att säga då jag trampade själv utan någon att referera till. Sen blev jag glad 3 gånger under turen oxå. Såg två snokar och en huggorm. Anledningen till min glädje är att jag knappt sett någe orm i år, allra minst huggorm. jäklar vad huggormen var på dåligt humör :-) Jag hoppade ju naturligtvis av alla gångerna för att kika närmare på dem men huggormen var den enda som fräste (väste) åt mig.

Det knakar lite här och där i hojen och jag skall byta tillbaka till raceking från speedking sen är jag nog beredd inför SM. Formen kan bara bli bättre för fredagens löpning tog så hårt att det blev vila igår. Där klev nog lite av mitt sunda förnuft in och sa åt mig att vila. Men efter dagens pass är det två riktigt slitna ben jag besitter så nu blir det en lungn vecka med endast 2 nyckelpass.

Såg ni Tour de france idag?? 3 krasher på de sista 1600metrarna.

Kan det inte regna snart???

Janne:
Raubtier var de jag tipsade om. Detta är dock faluns stolthet Sabaton


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback