Semester eller ledighet?

Igår när vi cyklade till jobbet och kom ned till slussen skrek Sara till " en utter, en utter..."
Det hon såg var en bäver som var ute och gick. Jag fick upp mobilen och förevigade det men ville inte cykla för nära då han (eller hon ) säkert skulle hoppa ned i vattnet. Men häftigt var det iaf.

Lite senare på dagen när jag gick och klippte häck och skulle stänga av häcksaxen så satt det en ny kompis på handsken. Han satt där och lät sig beskådas ett tag. Ännu ett häftigt djur.



Eftersom det idag är en av mina första lediga dagar, även kallade semesterdagar så bloggar jag på morgonen. Sara har cyklat iväg till jobbet då hon inte har några betalda semesterdagar. Kändes gött att kunna ligga kvar. Frågan är dock om det verkligen känns som semester idag? Jag ska ju hjälpa till med O-ringen i 2,5 dag. Känns kul men ändå inte som semester. Nä då blir det nog skillnad till nästa vecka då vi sticker till Åre :-)

Gårdagens träning
Jag har flera ggr lovat en polare att hänga med på deras rugby-träningar. Igår blev det av och jag var nog mest orolig för att jag skulle ådra mig en knä eller lårskada som skulle påverka min fjällmara.
Jag har tränat ganska många sporter genom åren och jag måste säga att flertalet av dem har varit jobbigare än gårdagens träning men sen ska jag väl inte dömma efter en enda gång heller. Det var kul, men ganska svårt, med en massa nya regler och tekniker. Sen är ju den annorlunda grejen att man inte får passa bollen framåt utan alla pass sker ju bakåt. Det är inte självklart när man spelat så många bollspel genom åren där passen sker åt båda hållen. Vi körde en lugn uppvärmning med kast/passningar, kort jogg, lite styrka sen började vi med att tackla på tacklingskuddar (heter de så ??) och så långt var det inga problem. Det tuffa kom sen då vi tacklade på riktigt. Det var rätt kul och man märker hur mkt rörelse-energi en snubbe på över 100 kg kan ha när han joggar framåt.
När jag kom hem kände jag att jag faktiskt fått en ganska hård smäll på underarmen. Som en lårkaka fast på armen alltså. Får se hur det går att snickra, bära saker idag.

Hej hopp.


Kommentarer
Postat av: Mathias Sundin

Nice beaver!

2010-07-28 @ 08:17:53
Postat av: Johan F

Hur ser det ut med måndagsträning på, just det, måndag?! :)

Postat av: Sara

ska nog tillägga att jag vet hur en bäver ser ut ;) jag blev så till mig att jag bara skrek ut något åt brunt-vattendäggdjur-hållet...

2010-07-28 @ 18:44:13
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback