Regn = bio

Man brukar väl säga att man vill ha sol och värme på sin semester men idag var det rätt skönt att vakna till spöregn och sen bara kunna vända på sig och somna om. SEMESTER!!

Snart kommer min bästa tjej hit (näst efter Sara och Pussycat dolls förstås). Jennie och jag skall jogga en sväng ihop med amerikanen Garmin och finnen Suunto. Hon har/håller på att fastna i joggingträsket vilket jag naturligtvis stödjer till 100%.

Bilder kommer nog på det.

Annars ska jag inte jobba med O-ringen förrens i eftermiddag vilket ger mig en hel dag med     Ingenting. Får se hur ryggen mår efter vår joggingrunda. Antingen blir det bara att åka och handla mat eller så är jag sugen på att dra ett hårt cykelpass. Fast inomhus. Vi får se.

 

Film

Jag ser inte så mkt film som jag önskar. Tycker det är jäkligt kul med att se extra-material och hur man spelat in, specialeffekter, bakgrund och sånt där lull lull. Jag har fortfarande inte sett Sin City eller 300 men Watchmen har jag sett till 80%. Dessa 3 är gjorda av samma regissör, Zack Snyder som nästa år släpper Sucker Punch. Kolla in den snygga trailern.


Kommentarer
Postat av: Sara

Fan, måste vi vänta enda till mars nästa år innan den kommer på bio?!? Nördi-gottgott...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback