O-ringen e stort för min lilla rygg

Då var det över för min del. O-ringen. Jag sa till chefen för etapp 5 häromdagen att " är det inte lite väl mkt jobb för en dags tävlande ? ""jo" svarade han. " Det här gör vi aldrig om"

Börjar vi i kronologisk ordning så joggade jag o Jennie i torsdags. Blev ett spontanfoto i hallen innan vi gav oss ut. Drygt 8 km blev det vi småpratade som vanligt. Efteråt när vi sa att det skulle bli fler gånger blev jag lite orolig att våra tidigare fikadejter nu var utbytta mot joggingpass men det får framtiden utvisa.

Var rätt pigg efteråt så jag åkte till Friskis och körde 4x4 på en spinninghoj där. Gick okej. 3,7 i TrainEffekt på suunton.

Sen hjälpte jag ju till med att resa skitstora tält på etapp 5 bakom universitetet.

Vi startade kl 17 på eftermiddagen för det skulle komma saker från etappen innan men pga en trafikolycka så dör inte sakerna upp förrens kl. 20:00 men då var den stora, duktiga, arbetssugna skocken med människor så sugna så allt bara flög ut där det skulle vara. Jag lämnade området ca kl. 22 men tydligen hade allt varit klart en halvtimme senare.

Igår blev en tidig morgon. Jag skulle ju köra fyrhjuling och tömma papperskorgar. Det är ett kul fordon :-) och de ställen jag körde på kommer jag aldrig att få chansen att köra 4hjuling på igen så jag kan nog klassas som körkåt igår :-)
En gång när jag rundade några studentbostäder vid pressbyrån så såg jag cykelparkeringen utanför Netcity

Sen kom ju rivningsarbetet. Det är inte klart men jag körde så länge jag orkade och Sara hjälpte till efter hennes ordinarie arbetsdag så nu är hon lite handikappad här hemma.


Inte bara under O-ringen utan även en kortare tid tillbaka har jag börjat få lite knas med ryggen. I vissa böj-och vridmoment så hugger det till som om någon körde in en kniv i en millisekund. Det behöver inte bara vara under belastning som när jag lyfter något. Inte roligt och jag känner mig aldrig smidig längre utan ryggen känns 90 år äldre än mig. Inte det minsta kul när det idag bara är en vecka kvar till Fjällmaran.
Sen håller min mobil på att gå sönder. Siffran 4 funkar inte. Det ställer till med sms och när jag är ute på nätet.

Tur att det snart kommer 2 förhoppningsvis underbara semestrar snart. Åre & Gotland. Idag är sista dagen för att anmäla sig till ordinarie anmälningsavgift till GBB.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback