Grå, gammal och trist

Borde få ett ekonomiskt bidrag av kommunen snart för jag gör lite av jobbet att få hit sånna som bor utsocknes. Hade nyligen besök av Oscar Ekstam och Jenny och "operation övertalning" smögs in under fikat.
Har flera gånger försökt med skånecyklisterna Patrik & Maria oxå. "Vacker stad med möjlighet till både platt och kuperad cykling och strategiskt perfekt placerad i landet" säger jag. Sara försökte med: "nattklubbar & cafeèr...." Dagens ungdom!

Vädret
Ska jag skriva nåt? Nä ni förstår själva hur mysigt det har varit att jobba under ett finfint dys-regn hela dagen. Ända roliga är väl att vi får prova en ny häcksax under veckan. Stihl har släppt en ny modell som är elektrisk med batteri. Den funkar riktigt bra.

Då det var vilodag har jag haft tid att vila. När jag vilar känner jag efter. När jag känner efter så känns det inge bra i min högra fot. Den har gett lite små smärtsignaler de senaste löppassen. Inge bra då det närmar sig vertex Fjällmara. Blir rugdbyträning imorgon (för första gången ever!!) sen vet i tusan om det blir någe mer löpning innan maran.
Huvudsaken är ju att jag får min T-shirt :-)

En annan sak som vi skall göra i Åre är att åka zipline. JAPP! Bokade den idag och vi skall göra det ihop med 2 andra cyklister från Örebro faktiskt. Panikmekaren Daniel och hans Karin ska vara i Åre samtidigt så vi kör Zipline nästa torsdag. Kolla in den häftiga filmen nedan.



Noterade för en stund sedan att jag oxå finns med på en snygg bild på startsidan till
www.gotlandbikebattle.se När Sara fick se den sa hon " Vad ung du ser ut där" Förstår henne inte...Det gör jag väl fortfarande.
Ta chansen och prova GBB i sommar. Det är inte försent att anmäla sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback