Tidsätare

Schwish vad tiden försvann igår. Hade ju hela dagen på mig att göra en massa nyttigt men när jag lade mig var cykeln oservad, disken odiskad, bloggen obloggad och smutsen på golvet kvar.

Gårdagens träning nummer 1

Gick till gymet ganska tidigt för att köra 4minuters på den där gamla spinningcykeln i hörnet. Friskis öppnare redan kl. 06:30 på måndagar men jag kom dit strax innan kl. 9. Kanske var det därför det var ganska många pensionärer där mot vad jag har sett tidigare.
Intervallerna funkade bra trots att jag satt och gäspade under upp värmningen och när jag körde den fjärde intervallen noterade jag i ögonvrån hur en silverräv på ca 70 år hade satt sig på en sån där ligg/sittcykel brevid mig och trampade frenetiskt. Jag behöll min koncentration hela intervallen men noterade i pereferin att han trampade fort. Efter min intervall så kollade jag på hans display och han fortsatte att köra med 97 i kadens!
 "- Är du framme i Frankrike än?" Frågade en ungefär lika gammal tant som kommit fram till oss. "- En intervall till så är jag där" sa jag och log.
"-jag glider in på Champs-Élysées nu" säger gubben brevid. Stort skratt bland oss alla.
Passet gick bra och 5x4 minuter gick finfint.

Gårdagens träning nummer 2
Åkte upp till klubbstugan igår eftermiddag och satte mig på testcykeln. Siktade på ett nytt 5x4 mnuters men nu var det ett sånt här tillfälle då det inte gick bra att köra högintensivt. Första intervallen gick bra. Nummer två kördes i 3:30, nummer tre i 3:10 och fyran avbröts. Satt där missnöjd men körde lite spurter sen gick jag till duschen. Var nog inte tillräckligt peppad för två pass igår och sen hade jag varit ordentligt trött hela tiden däremellan.

Efter friskispasset igår åt jag frukost och började kolla på en verklighetsbaserad krigsfilm. Bravo två noll. Orkade dock inte hållla ögonen öppna så jag lade mig och sov lite. Vakna gjorde lunch. somnade om och blev väckt att att telefonen ringde. Det var elitcyklisten Niclas A från Kolmården som var i stan och undrade vart han skulle äta lunch. Jag åkte upp på stan och gjorde han lite sällskap då han alltid har mkt att berätta och jag gjorde ju inget vettigt heller så...

Det har snöat inatt och jag sitter fortfarande och tror att jag skall bli inringd för jobb men det blir nog inte så utan jag kan fortsätta att rikta in mig på träningen, städningen, mailadet och surfandet.
Skönt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback