Tävlingsmentalitet

Sitter här. Nöjd och med trötta ben. Körde ett rätt tufft pass idag och under tiden befann sig tankarna på både mtbtävlingar och landsvägslopp vilket alltid hjälper en genom intervaller och självplågeri.

Just nu trodde jag Sara satt och pluggade i rummet brevid men det fnissas och "pysslas" med annat tydligen. Nyss kom hon ut med de här radioantennerna på huvet
Klicka på bilden så blir hon större.

Dagens träning
Tog vinterhojen upp via Närkes Kil i de -9 graderna som erbjöds idag. Sen vek jag av vägen till Nora över bergen och gasade från den första backen ända upp till Stakadammen. En sträcka som tog ca 11-13 minuter och nog över mjölksyratröskeln ganska mycket för det flåsades och svettades. Körde sen i snabb distansfart via Pershyttan till Statoil i Nora för en snabb kopp java med bulle. Stoppet var egentligen inte nödvändigt pga energibrist eller behovet av vila utan ett nödåtgärd åt mina frusna fötter. Sammanlagt har jag joggat nästan 10 ggr idag för att få ned lite varmt blod i fossingarna.
Värmde upp igen efter kaffestoppet med att nästan dra mig röd i Hittorpsbacken och körde sen vägen via Ramshyttan hem där jag gasade från Noravägen upp till nyss nämda hytta. Missade att kolla tiden men även där nånstans runt 12-13 minuter tog det.
Väl nere på platten i Närkes Kil igen så vek jag av ( o höjde tempot) och körde Billingevägen hem. Slog av farten i Mellringe.
Ganska exakt 3 timmar idag med intervalltid på ca 30-40 minuter.
Väl hemma skedde följande saker inom 20 minuter. Recoverdrink, stretch och sätta sig och äta nylagad lunch. Tack Hjärtat.

Siktar på att premiärköra längdskidor imorgon...Det verkar vara det senaste inom sportklungan.se :-)

Lyssnat in mig ännu mer på den obegripliga tyska musiken idag. Här har ni ett smakprov från de gulliga pojkarna. Tror inte det är den officiella videon utan mer ett hopklipp från filmen XXX (som jag gillade skarpt när den kom). Vad gillar ni masken som gitaristen tar på sig ca 2,5 min in i klippet?

hej hopp

Kommentarer
Postat av: Niclas

Hittorp är lurig efter en kopp. Kan rekommendera spåren i Karlslund som testades igår. Bara en lurig utförskörning :)

2010-01-14 @ 22:32:41
Postat av: Malin

Ja klart du måste plocka fram skidorna! :)

Postat av: Patrik P

Yes!



Rammstein är grejen till träning!



Deras konserter är något extra. Enda gången jag sett dem eldade de typ upp stora scenen på Hultsfred.

2010-01-15 @ 22:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback