Skidsprint i Ånnaboda

Har varit ute med Anders G och Niclas N och åkt skidor. Nästa gång tar jag med mig kameran och filmar den nästan fulländade teknik crossåkaren Niclas har fått in på laggen. Som han själv säger " det finns några små finjusteringar kvar". :-)
Jag körde ca 20 km idag och vissa muskelbitar kände av skidåkningen ifrån i fredags. Blev heller ingen stretchning idag så imorgon säger säkert den gamla kroppen ifrån igen. Är iaf ruskigt nöjd med att jag har hittat rätt i valladjungeln. Tejp! Tydligen inget för tävlingsåkare så antingen får jag inte tävla nåt med den eller så får jag väl klassa mig som motionär. Jag har hittat rätt iaf. Bara att ut o köra liksom. Nästa förbättring blir nog att parafinera om skidorna, salomon equipe 9, med nåt bra.

Han lagom hem och se herrarnas sprintfinal där Emil Jönsson vann i en tät spurt. Tror att vår katt Neo har snappat upp ett visst sportintresse men  det var väl o andra sidan oundvikligt här hos mig och Sara


Ännu en vecka utan jobb ser det ut som. Tyvärr så märks väl det i slutet av månaden när den så kallade lönen skall dimpa ned. Tur man har det sjuka nöjet att vilja plåga sig själv med en massa träning då. Denna vecka slutade i 15,5h timmes träning med ganska bra blandning på intensitet. Börjar nu rikta in mig på ännu mera högintensivt och skall inte glömma bort de kortkorta intervallerna.

 Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Johan

Mötte dig i spåret och du såg ju ruskigt snabb ut!!

2010-01-17 @ 18:06:45
Postat av: Niclas

Dom filmer borde du kunna sälja dyrt sen :) Var grymt kul & bra träning. Känns som mina utförs körningar tar sig, trots att jag höll på att köra över dig när vi möttes i spåret :)

2010-01-18 @ 09:20:45
Postat av: ola

Johan: skenet kan bedra. Det var nog i en utförskörning jag åkte i då...



Niclas: Tänkte filma nästa gång och ge till skidförbundet. De kanske kan se de där små små sakerna som måste justeras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback