Jätteglädje och besvikelse

I kronologisk ordning:

Torsdags
Ljungstugan. Hade tänkt högintensiva intervaller men benen var för trötta efter de tunga intervallerna dagen innan så det funkade inte. Stor besvikelse. Har denna vinter inte avbruteit nåt pass vad jag kan minnas utan jag byter hellre inrikting på passet. Då brukar det kännas bättre eftersom man kan lämna hojen efter att ha åstakommit nånting iaf. 10 sekunder och 30 sekunders blev det men började ganska plötsligt må illa vilket måste ha berott på en hög mjölksyra-koncentration i kroppen. Det har hänt förut men denna gång ville jag inte köra mer. Hade tappat sugen.

Gillar inte personer som är efterkloka så jag försöker att inte vara det själv. Borde ha vilat i onsdag ELLER i torsdags men det går ju inte att göra träningarna ogjorda så jag satte tvångsvila på mig själv till fredagen (igår alltså) Brukar skoja om att "det är faligt med vila" och "man blir seg av det". Finns dock lite allvarligare tankar bakom det oxå. Om jag inte har en massa saker inbokade eller har kört hårt i flera dagar så mår jag inte bra att vila. Tycker det är mentalt jobbigt. Vaknar nästan aldrig upp en enda dag utan att ha flera saker som jag vill göra den dan. Det mesta krestar återigen kring träningen. Ett tänk som jag nästan kom ur helt säsongen 2009 men pga min nya målsättning och målmedvetenhet så är jag där igen. Inte ett drag jag är helt nöjd med men jag vet om det och försöker förbättras. Om nån vill hjälpa mig med träningen så säg det. Inte bara klaga utan att ge förslag på förbättring. Att klaga har väl aldrig gjort nån skillnad. Handling gör det.
Därför var det väl lite tur då att man fick jobba igår.

Fredags
Satt och plogade undan snömodd här och där. Ni som cyklat inne i stan de senaste dagarna vet hur vissa gator kan se ut.
Efter det hade Sara bokat in min julklapp på Gustavsvik. Det blev en skön eftermiddag på relaxen. Bara hon o jag. Vi är nog inte de mest pratglada i världen men det sköna är att vi pratar om allt. Inte sånt som matlagning och politik utan känslor och vad vi tycker o känner. Ingen håller inne med nåt. Megaskönt. Det var mycket kärlek igår. Nu blev det ju inte bara relaxen...
 Liten bild ja vet... Men ni ser formen på super bowl.
Nä entrèn på äventyrsbadet ingår ju oxå så vi lekte av oss rejält. Båda upptäckte hur mkt vi gillade att åka vattenrutschbana. I vildforsen överraskades vi över hur jäkla starka strömmarna var och minimiåldern var 12 år där. Usch för att vara en tunn 12 åring och väga 40 kg och åka där. Stundtals hade mina knappa 70 kg inget att säga till om så jag blev lite blåslagen där,

På kvällen lagade vi paj, åt Ben & Jerry-glass och skulle kolla på film. Blev så att Sara kollade på film. Vaknade av en puss i pannan och att det var mörkt och tyst i hela lägenheten. Vilken oromantiskt avslutning på kvällen. My misstake.
En aktiv dag men ingen träning. Hoppas det kan klassas som vila av de som analyserar min träning här.

Lördag
Det är ju idag. Väckarklockan ringde 05:03. Jobbalarmet var visst på. Snabb check i huvet och för att hinna med lite saker så var det väl lika bra att gå upp och fightas med Neo som söker uppmärksamhet hela tiden. Vad denna dag för med sig återstår väl att se.

Har lånat ett strykjärn så jag kan smälta på min nya lågfluorskloss på skidorna. Det är ett av dagens projekt.


Kommentarer
Postat av: Sara

:) Igår var en av de bästa dagarna på länge då det verkligen låg i luften att det var "du och jag". Jag hade det jätte kul/trevligt/skönt igår med dig Ola, Jag älskar dig gubben.

Postat av: Matte

Bra med lite vila. Det är bra för dig! Jag har inga synpunkter på din träning.

Bara du tar en vilodag då och då ;)

2010-01-23 @ 15:42:31
Postat av: Oscar Ekstam

Det är så roligt att läsa att du och Sara har det så bra, och speciellt att ni kan öppna er totalt för varandra..



Jag har lärt mig mycket av det som hänt dig tidigare Ola. Och jag är glad för att vara din vän. Tack för att du finns där, om än lite långt bort. Men det kanske är bäst, hade blivit för mycket burk och koncerter då ;)



2010-01-23 @ 15:58:48
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback