"First testride, then decide"

Har inte haft nån lust idag. Inte varit peppad. Kanske ett sätt för klenkroppen att säga VILA men det går sällan huvet med på.

Nästan en vilodag
Snön har långsamt och glest fallit hela dagen så det blev en slags underhållningsträning för löpmuskelaturen. Joggade dryga timmen i mitt senaste inköp.

Det som var så bra i teorin verkade funka jättebra i praktiken oxå. Alla ventilationsställen på jackan gjorde att jag slapp känna den där känslan av att man liksom bli lite ångkokt. Den höll snön utanför och jag blev inte särskilt blöt innifrån heller. Perfekt!

Flera tänker säkert att "Fan Ola ta det lugnt på stan när du har så mkt tid. En låång fika eller nåt"
Effektiva Ola har hunnit med det oxå. Satt säkert still i 30 minuter på pensionärsfiket Wasa där jag skrapade en trisslott och njöt av en biskvi. Det ni!

Sen ringde ju lilla kärleken och hade massa och berätta om. Det har hon alltid. Det slutade med att jag hängde med till gymet och slogs med sandsäcken och lärde henne lite boxningsteknik. En riktigt tråkig sak är att precis de musklerna som krånglade i ryggen förra veckan gjorde sig påminda efter min fightsessour. Väldigt tråkigt då det är grym träning och lite förvånande då det inte ger några belastningar på ryggen uppifrån utan det endast handlar om vridningar. Får se om man kanske måste se det där som ett avslutat kapitel.

Två väldigt lugna träningar vilket kanske bidrar till lite brända kalorier iaf.
Nångång imorgon bitti avslutar jag mitt snöplogningspass som börjar om 1,5 h. Får se vad jag orkar med imorgon.

Kram kära vänner

Dagens rubrik var ifrån en cannondale-reklam där man såg ett par stå vid altaret i en kyrka :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback