5,15w/kg???

Som jag nämde imorse var jag lite velig om träning överhuvudtaget idag. Det var nog bara det här klassiska problemet "att snöra på sig skorna". det hade nog även funkat med utomhusträning idag men det blev, som vanligt, inomhus.

Dagens träning
Klubbstugan med mina kompisar Sonic Syndicate & Dead By April.
Valde att smygstarta nästa konditionsblock redan idag med 5x4 minuters intervaller. Lite chansartat då det inte alltid funkar när benen är trötta eller huvet e omotiverat men efter en vanlig uppvärmning på 10 min och en smygstart på den första intervallen så gick de fyra efterföljande äckligt bra. den där måndagen då Ormmicke var här lyckades jag knappt hålla mig över 330w i dessa intervaller. Senare den veckan var 340-345 watt inga problem och nu när benen fortfarande ömmade lite efter gymets övningar i förrgår så var 350watt inga problem. Nä när kadensen kommer över 102 känns det som det bara blir lättare dessutom. 
För att göra detta ännu mera invecklat är det nu nära att vi införskaffar en våg till hemmet. Där är nog det lättaste sättet att höja syreupptaget. Att gå ned i vikt. Då ökar dessutom siffrorna i dagens rubrik.
Efter en stor julmåltid för nån vecka sedan kom jag precis in under 70 kg strecket. Uppskattar att jag nu väger 68 kg. Enligt Wii Fit igår ska jag väga 63,5 kg och det vägde jag inför cykelsäsongen 2006 men då var jag deffad. Orkar inte göra det slitet igen. 

 Imorgon blir det dock lite duathlon med testcykel o löpning med orienterarna i klubben.

Ni tävlingscyklister...

Jag såg grevinnan & betjänten igår. Finns det inte vissa likheter mellan betjänten och kommisarie Lasse?? :-)

Go fortsättning

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Ja fan, e de han??

Postat av: Micke S

Du ser. Lite av den rätta tron och lite diciplin kommer du sopa banan i år. Jag tycker du bloggar för lite om plogning förresten.

2010-01-04 @ 16:08:02
URL: http://ormmicke,wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback