svenssonkväll

Så där ja! Då vet jag nog receptet på viktminskning. Göm Atkins, glöm GI, glöm stenålderskost.
Sitter proppmätt efter 3 öl och en stor pub-burgare och väger mindre än på flera dagar. Perfekt! Nya smaldieten stavas After work.

För att inte klassas som underviktig eller benget så ska det snart förberedas med tacos och en kväll framför tv:n. Som så många andra runt om i landet.

Har känt mig trött hela veckan. I överkroppen efter all snöskottning men även benen har varit riktigt mosiga vilket jag nu kanske kan härleda till att man gått med släde på tak för en arbetskompis nämde att hon blivit riktigt trött efter bara en dag med snösläde. Jag har gått mån till torsdag med en sån.

Dagens träning
Joggade ut direkt efter jobbet trots svaga känningar på utsida knäna och trötta ben. Ca 50 min senare var benen mycket piggare och inga känningar i knäna. Mådde jäkligt bra men hade inte tiden att fortsätta. Märkligt de där..Minns för några år sedan att ett kort löp/jogg pass kunde röra sig runt 20-30 minuter. Nu för tiden är ett kort pass 45-50 minuter. Även idag flög tankarna iväg mot Vertex fjällmara. Det äventyret gjorde verkligen intryck på mig.

Imorgon skall det bli ett distanspass. Det var länge sen. Hoppas man väggar. Det var ett tag sen man låg på hallgolvet och bad om det socker som fanns hemma.

Ni missar väl inte guld-serien Solsidan ikväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback