Sista kvällen med gänget

E jag morgonpigg eller bara sjuk?

Vaknade en halvtimme innan mobilen skulle ringa, dvs kl. 04:40 imorse. Gick upp ( det är kanske de sjuka då...) Kokade kaffe som hamnade i termos, tog på mig kläder, ryggsäck och stavarna och började gå. Fan va långsamt det går att gå. Det tog 55 minuter ned till mitt jobb. Där åt jag frukost innan det var dags att starta igång Lundbergarn.
Jobben gick snabbare än beräknat vilket var skönt. Jobbade ca 4,5 h så Jag han även åka lite skidor nu på eftermiddagen.

Det kan inte klassas som träning då jag stakade runt på varv på Gustavsvik = 10 km. Sara gjorde sitt första mer träningslika pass på sina nyköpta skidor. Hon är trött nu :-) Eller rättare sagt hon blev trött på sitt andra varv och var ganska underhållande med sitt gnällande. '

Nu färgar Sara håret. Igen. Tror nog det är fjärde gången på en månad. Första gången var okej. Andra gången ville hon ha tillbaka sin orginalfärg med det blev oragngegult. Ytterligare en blondering och det blev pissgult. Nu får vi se vad det blir den här gången.

Sen skall jag (kanske vi) ner för att spendera sista kvällen med gänget Van Halen och metallica. Det kanske slutar med utkastad tv och kräks i blommerna. Det är ju hårda killar. Med andra ord: Det skall spelas Guitar Hero så fingrarna blöder innan ägaren till spelet kommer hem.

Imorgon är det wadköpingsloppet. Nånstans i bakhuvudet trodde jag att jag hade tiden 3:04h förra året. Kollade upp resultatlistan och jag hade fel på en timme. 2:04 var det och placering 56:a. Ny bana i år men siktet är att slå dessa tider iaf och nån kolhydratsladdning blir det inte heller för 2 timmars åkning. Nä tänkte köra en über-italiensk laddning med rödvin och en pastatallrik med lite parmesan uppe på.

Kommentarer
Postat av: Annika

Ser fram emot rapport om hur det gick. Men att du var så J**a snabb trodde jag inte. Respekt, om du slog förra årets tid :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback