pulsträning Nr.2

Tillbaka i mer rutinmässiga vanor nu. En helgmorgon där jag sköter tvätten och kan sitta i lugn o ro vid datorn.  

Tidigare i veckan har jag känt mig så jäkla stressad över egentligen en massa småsaker. Stress är inte nyttigt. Stressen bryter ner imunförsvaret minst lika bra som hård träning gör. När jag tänker efter så är det gansak banala saker som det handlar om. Jag kan känna stress över att jag efter jobbet ska hinna med att träna, handla, diska, laga mat, blogga, skriva mail och hinna lägga mig i tid då jag går upp ganska tidigt. Och sen vill man ju hinna umgås med sambon oxå.
För att inte gå sönder så gäller det att samarbeta och proritera rätt saker. Datorn är en sak som får stryka på foten för jag vet av erfarenhet att sätter jag mig där så försvinner onödigt lång tid.

Nu har jag bland annat kollat lite info, bilder och valuta om Lettland o Riga
 Svenskporten i Riga.
När det gäller utomlandsresor gäller det att hitta något bra sätt att kunna räkna om valutan i huvet. När det gäller den lettiska valutan så kommer jag att köra gånger 14. Alltså 1 LTV är 14 kr. Då har jag räknat dyrt kan man säga.

Gårdagens träning
Direkt efter jobbet snörade jag på mig mina nyaste löparskor och körde intervaller i snö. Brände mig lite på den första intervallen men sen fick jag till några riktigt bra. Samlade ihop 19,5 minut med högt flås. Ser säkert helt cp ut om någon skulle komma gående där på promenadstråken mellan biltema och norra kyrkogården och se mig ute på gärdet. Det är ju trots allt jäkligt mycket snö och på håll syns det ju inte att jag har en egengjord stig att springa i. Där är det "bara" 30-40 cm snö.

Appropå snö så har jag INTE jouren denna helg men då jag fixat en ersättare till nästa helg pga Riga-resan så har jag sagt att jag kan hjälpa till denna helg. Nu snöar det igen (helt onödig snö) och jag vill inte in och jobba. Imorgon eftermiddag kan jag tänka mig men inte det närmaste dygnet. Har verkligen ingen lust trots att jag trivs i Lundbergarn.

Dagens träning
Blir inomhus i klubbstugan. Tänkte nog tröskelträning i långa intervaller sen korta spurter men innan det måste jag skruva åt pedalerna för sist så släppte de och det är inge bra när man vill ge järnet och foten lossnar.

Nu ska jag gå på toa och läsa Svenska Dagbladet.


Kommentarer
Postat av: Malin

Känner igen mig med stressen. Inte alls bra. Därför får datorn o bloggen lida. Prioriterar träningen o sambon (iaf blivande :) före, helt ok väl? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback