Mr.Kuuk


I helgen öppnade vi dörren till balkongen och jag trodde att Neos reaktion skulle bli: Nyfiken men att det kalla, vita, otäcka pulver skulle avskräcka honom från att gå ut.
Det slutade med att jag fick lyfta in honom kall och darrande mot hans vilja trots att jag kastade snö på han.

Idag slog vi till och bokade en minisemester inför den kommande tävlingssäsongen är det ju tvunget att fylla på förråden med "sportdryck". 90 liter starkvin, 110 liter öl och 10 liter starksprit får man ta med sig från Riga.
 Vi åker nästa torsdag förmiddag från Örebro och kommer fram till Riga ett dygn senare.
Sen hoppas vi båda på fint väder i den fina staden så vi kan gå och strosa, fika, unna oss någe spa och shoppa lite. Sen bor vi kvar på hotell och åker inte hem förrens på lördagkväll. Hemma i Örebro ett dygn senare.
En perfekt rekreationshelg med nästan två dagar i baltikums Paris inför den kommande träningsveckan som kommer sen men nu går jag händelserna långt i förväg...

Igår var jag ju på gymet och igårkväll kändes allt bra...Men idag!!! Aj aj aj. Känns ordentligt i skinkorna så lite tv-tittande har gjort gott. Naturgodiset var oxå gott i början men nu säger samvetet oxå aj aj aj.

Dagens trashning
Var uppe på ett entrè-tak idag och skottade bort snö. Det var gjort av glasskivor 70cm x 4 meter långa som satt mellan ordentliga järn-lister som man fick stå på. Jag är lättast och den meste klätterapan av oss tre som jobbade där idag så jag fick stå uppe på dessa lister och rätt var det var hörde jag och kollegan ett TJONG... Rutan under mig/mellan de lister jag stod på gick sönder men höll ihop. Den blev helt krackelerad.
tror jag snart kan kalla mig demolition man på jobbet fast denna gång var jag oskyldig. Det var (nog) spänningar i glaset pga all snö.
Imorgonbitti skall jag upp på ett tunnt plåttak som inte håller att gå på. Man måste gå på de runda, svinhala reglarna.

Nu ska jag sitta och hoppas på Marcus Hellner tar guld nummer 2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback