Jobbe? Naj, semeste. (gutemål)



"någon" hade gjort en vintersoffa uppe på taket igår när jag slutade tidigare. Så fort man vänder ryggen till så roar sig arbetskamraterna. Imorgon tänkte dock jag oxå roa mig då vi har lite after work på O´Learys kl.15.

Slutade vid lunch igår för att ha möte med en gubbe på arbetsförmedlingen. När man sitter i den sits vi på TT gör så gäller det att träffa rätt person där. Det gjorde jag. Det slutade med att vi pratade orangeri, vindruvor och trädbeskärning :-)

Gårdagens träning
Stack ut på ett oplanerat jogg/löppass igår. Hemligheten till att få till ett bra löppass är nog att inte planera det. Jag joggade lungt i 10 minuter innan jag höjde farten. Sen höll jag hög och bra fart i 40 minuter. Tänkte lite på tekniken. Fram med höften, "stolthet", avslappnade armar mm. Oj det kändes i benen imorse :-)

Sen åkte jag till Niclas och beställde lite cykelprylar från utlandet. Det blev: Kedja, kassett och drev. Bromsar, pedaler, styre, däck. Alltihopa till racern men mountainbiken fick sig ett nytt bakdäck oxå.


Lägg huvet på sned och kolla in eftermiddagens roliga uppgift. Hård snö i hela j--la trappen.

Dagens träning
Trötta ben som skall orka med att springa imorgon. Ville dock inte ta en vilodag så det blev att svettas lite på spinninghojen. Dock inte så sjukt mycket som
Lisa :-) Jag körde 2 minuters på hög kadens. Ca 120-130 höll jag. Sen blev det lite mekande på watt-hojen som är lite "så där" just nu...

Annars då??
Joråsåatt...Jobbar mot mitt sockersug så det står härliga till. Ibland lyckas jag, ibland inte. Idag förlorade jag fighten och stannade för att handla något sött. Tog till baka lite genom att handla naturgodis före lösgodis. Åt halva påsen innan jag skänkte bort det till en ännu större sockerråtta på jobbet än mig.

Imorgon tänkte jag springa en timme innan jag åker direkt till vår after work på O `Learys kl. 15. Viktigt att fylla på direkt efter passet med kolhydrater har jag hört.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback