5-6 kissepauser senare...

Idag är vi bjudna på en 20-års fest där temat är 50-60tal. Märkligt då jag är född -78 och kommer att vara bland de äldre där. Men men.. Här hemma håller vi på och förbereder oss...

Sara skall fixa mer med håret och säkert lite smink. jag är lika nöjd som det ser ut som :-)

Idag blev det en distansdag när det gäller träning

Dagens träning
Mötte upp Niclas, Andreas och Lisa kl. 10 i förmiddags och kl. 15:45 kom jag hem. Det är alltså 5 timmar och 45 minuter det men då skall det dras av för en fika på en mack och 5-6 kisspauser som Gubben Hellström tog idag så ungefär 5 timmars trampande blev det och jag kom hem pigg och fräsch. Fattar det inte själv. Gött mos iaf!

Vi körde i maklig fart runt Nora sjön och på statoil blev det ett fika stopp och under fikan dök Örebrocyklisternas nya Elitlag upp. Eller delar av det iaf. Vi avslutade vårt fika först för att skaffa oss några minuters försprång då vi visste att vi skulle ta samma väg hemåt.
Jag och Andreas hängde med när de skulle skarva på lite extra med Garphyttan, Vintrosa.
Vurpsammanfattning: Jag lade mig innan Nora och kunde ha fått cykeln överkörd av en volvo xc 90. Oscar N lade sig framför en kvinna i en vit opel men hon han som tur vad stanna.

Ett tips till er bilister som åker förbi en eller flera cyklister. Sommar eller vinter spelar ingen roll. Gör en kort dutt på signalhornet i god tid innan ni tänker köra om. Det är nämligen omöjligt att höra er, särskilt vintertid.
Jag skulle trampa ikapp idag efter ett ensamt kissestopp och ligger medvetet lite extra långt ut på den smala väg som vi åkte på då det helt plötsligt kommer en jeep/pick up och blåser om. Den föraren svor säkert över hur dumt jag var placerad på vägen men jag vill ju provocera fram en kontakt mellan mig och en bilist innan de kör om.

En film från dagen...
Nu ska jag ställa in mig mentalt på saker som skedde 50-60-tal. Månlandningen....Öh...Chuck Berry...Blir svårt att impa ikväll med den begränsade kunskapen.

Kommentarer
Postat av: cykeltina

Läste om Wadköpingsloppet. Gnällspik. Du kom i alla fall iväg innan alla mlada motionärer kom och kunude kör ditt tempo. Själv fick jag vackert knata på större delen första milen i ICA lördagmorgon kön. Fast det var nog lika bra för då var det tokkört med alla tänkbara tidskrossningar. Att du skulle ha kass teknik verkar ju skumt du som har tävlat i skidor och allt. Och Så lätt vallat som det var så kan det inte gärna har varit något problem heller. Du använder väl tape dessutom???

Så sluta skylla på omständighetena och trivs med livet i stället.

2010-02-13 @ 19:46:07
Postat av: Mamma Milla

Vi körde förbi ett gäng cyklister inne i närkeskil i dag? kan du vart med där?=)

Postat av: Matte

Kul att se dig på distanspass !!!

2010-02-14 @ 20:05:40
URL: http://mathiasbergkvist.com
Postat av: ola

Ja Milla..Om det var vid 14-tiden kan det ha varit vi.8 pers var vi i så fall.

Vår kaffepanna bjuder om ni förvarnar nästa gång. Vi törs, och vill, träffa hyenorna oxå.

2010-02-15 @ 20:54:02
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback