"åh så svettig på magen o ryggen"

Ibland är träning motiverande och upplyftande även om den varit nedbrytande. Ibland känner man sig i bra form och stark under ett pass men så finns det helvetespass som detta jag nyligen genomförde.

Igår körde saker ihop sig och det inplanerade passet i klubbstugan sket sig. Och när jag senare beslöt mig för att jogga en sväng med pannlampa så vågade jag inte köra den långa joggingsvängen för då hade nog S klagat på att vi hade kommit till restaurangen så sent. Ja vi skulle ju äta ute (igen) med 2 kompisar.

Joggingpasset blev ett sånt där " jajoggarföratthållaigånglöpmuskelaturen" kombinerat med ett " jagtränariallafalllitesåsamvetethållersigischack" 4 små kilometrar blev det iaf innan vi kom iväg till kvarterskrogen.
Idag då?! En ny dag, nya möjligheter till grym träning. Dessvärre blev det en ny dag med nya förnedringar. Varför skulle jag vara så dum (igen) med att köra 4x4? Hur motiverad jag än var så är ju benen faktiskt trötta efter veckan men huvudet lyssnade inte förrens intervall nummer två var avklarad. Då bestämde sig benen för att protestera. Dagens pass kan INTE noteras som ett fullgjort 4x4-pass. Nej mer ett blandat pass med 2 st 4or, 1 halvdant försök till en 4a men mer som vila. Den sista blev en intervall där jag med trötta ben lade mig ca 15 slag under tröskel och bara trampade igenom den.
Som om inte detta räckte så var jag ju extra dum och satt på testcykeln som otacksamt visar fakta på hur klen man är.
Dumfan heter jag.

 Dock slet jag på med ett par korta intervaller efteråt. 5-6 st.

Ja cykelmusklerna har fått sig lite timmar i veckan men imorgon...Nej förresten jag skall nog inte blogga om kommande träningar för det brukar ju alltid skita sig med det. Det är iaf planerat ett möte med jobbarkompismats och var sitt par med stavar imorgon.

Nyss kom Sara hem från plugget. Direkt i hallen uttalade hon de kärleksfulla orden " Åh ja e så svettig på magen och ryggen". Det får verkligen mitt hjärta att smälta :-)

Om en timme åker vi ut på landet och hälsar på två andra cyklister.

Tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback