64,8 eller 63,9



Det är ju sjukt med 40 graders skillnad mellan hem och jobb.
Det är oxå sjukt vad det luktar här inne i datorrummet. Kattlådan har nyligen fått besök känner jag.


Körde
detta test idag. Sara var medhjälpare och brevid satt Emil och drömde om fratidens segrar i P13-14. Han kommer att få rätt tror jag. Rackarns vad träningsvillig han är.
Jag kände halvvägs in i passet att man borde varit ännu fräschare i benen för att köra riktigt bra. Jag hade för enkelhetens skull valt att köra på en kadens på 70 för att kunna lägga på 0,5 varannan minut.

Två asociala killar borrar ner huvudena.

Jag "dog" tidigare än vad jag hade hoppats på men när jag kom hem till datorn och knappade in värdena så blev ändå resulatet godkänt. Jag kollade hur mkt det diffade om jag vägde 68 eller 69 kg då det är de vikterna jag pendlar mellan. 63,9 eller 64,8ml/kg/min blev resultatet vilket oxå visar hur jäkla bra jag känner min egen hälsa. Trodde ju igår att resultatet kunde bli över 60-62. Nämde Mikael S Flockhart har ca 70 och Anders Södergren 81.
Nu är självklart inte testvärde allt. Man blir bra på det man tränar.
Efter testet körde jag två st 8 minuters på 280 watt. Eller 4,1 w/kg om man vill det. Det var inga större bekymmer men Emil var klar med sitt pass och Sara hade ställt den ledande frågan " Har du mycket kvar?" så det fick vara nog med det.

Imorgon är jag kompledig och skall därför njuta lite av ledigheten genom att spendera tid med hjärtat på stan. Sen skall ju skrotis besiktas så ni där ute som har bra kontakt med Gud, nämn vår opel i kvällsbönen är du snäll.
Funderar på ett pass på friskis oxå men jag får se.
Imorgon kväll blir det en annan form av livskvalitè då jag är bjuden på öl & bastukväll. Najs!


Kommentarer
Postat av: MIcke

Grattis till barn! om jag inte sagt det redan? :) Bra testat också!

2010-12-22 @ 21:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback