Thè eller whiskey?

Tack alla läsare för ni stannar kvar här trots avsaknaden av bilder. Jag ångrar verkligen att jag inte fotade massor igår när vi var klara med intervallerna på den leriga, uppkörda crossbanan. Vid fikat vid Ljungstugan såg det ut som de flesta hade på sig gråa tights :-)

Något som inte var så roligt var att jag tidigt imorse vaknade med en svidande hals och drack därför thè med honung till frukost. Standarden är alltid kaffe annars. Som många gånger tidigare denna sommar så har min kropp gett svidande hals som signal när den varit stressad/pressad/sliten eller bara jobbat med en påbörjade infektion. Alla gånger tidigare så har kroppen slagit tillbaka det och något dygn senare har symtomen varit borta.
Tyvärr så har symtomen blivit lite lite värre under dagen så just nu under bloggandet åker det ner thé med honung (som den otroligt duktige cyklisten Cristian Bertilsson ligger bakom) men jag tror att det även kräver en sängfösare från Irland. Ja nån slags rökig sådan.
Jag vill verkligen vakna upp helt fräsch imorgon för att på fredag startar ju Svanesunds 3-dagars.

Ni kanske inte känner någon som är handikappad och sitter i rullstol/permobil. Jag gör det inte. Men om jag gjorde skulle jag direkt informera denna person om vad
zoomcamp var för något. Det är ju den där elektriska 4hjulingen som Sara och jag var med och filmade lite för. Nu har killarna bakom själva uppfinningen lagt upp ännu en film om maskinen men denna är från GBB dag 2 där den forne rallyföraren kör igenom de 4 delsträckorna.

 

Sara och gick på stan i så där härlig romantiskt mode efter jobbet. Träning var det inte tal om. Vi åt på vår favvorestaurang Saigon, shoppade lite och nu håller vi på med romatikdödaren TVÄTT-TID!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback