I hamn!

Jag ville ha ett bevis på vart jag stod. Jag fick det. Benen kändes bra idag men under uppvärmningen så skar jag upp en liten reva i sidan på däcket så stans-guggan sprutade. Den täppte tillfälligt men jag vågade inte starta dem det däcket utan åkte panikartat in i depån med 15 min kvar till start. Då kom en mekaniker ur cyklotekets team och hjälpte mig snabbt med att slänga in en slang. (jag som egentligen hatar slang)

Starten gick. 6x5 ganska tuffa kilometrar skulle avverkas. Jag gillar banan som Södertälje har hittat. Inte många lugna stunder utan det går upp och ned hela tiden. Jag tog lite oväntat starten ganska lätt och höll mig i spets hela första varvet och lyckades bromsa mig så jag inte skulle gå mig röd på en gång. Kanske var det bra att kedjan hoppade en gång så jag fick kliva av i några sekunder.
Ute på varv 2 så hade jag fått Gunnar Töjren på hjul och i början av startklättringen så kastade cykelj-veln av kedjan igen och jag vinkade snabbt förbi GT för jag ville inte vara ivägen. Kände sen att jag trots allt dragit lite väl hårt på det första varvet för benen ville inte använda samma växlar som jag mosat på under startvarvet.
Släppte av på farten och då kom naturligtvis Johan A ikapp. Vi gjorde sällskap några varv innan jag gjorde ett taktiskt ryck på ett krön och kunde sen säkert ta andraplatsen.

Detta betydde att jag vet vart formen är och att den totala cupsegern är säkrad. Kan nu köra den sista cuptävlingen mer avslappnat än förra året då jag och GT stod på exakt samma poäng vid den avslutande tävlingen.


Imorgon är det vuxenträning kl. 18 vid Ljungstugan och jag hoppats att nu flera är tillbaka efter sina semestrar.


Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

Grattis, det är du värd!

2010-08-16 @ 11:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback