Då åker vi snart..

vad är jag inne i för period nu när det gäller mobiltelefoni?? Gamla lade av ganska hastigt. Fixa ny igår som de senaste 12 timmarna stängde av sig 5-6 ggr. Gick in till butiken och fick en likadan som nu ligger och laddas. Hoppas nu att den kan funka hela semestern iaf.


Hur många gånger har jag inte sagt att det är livsfarligt med vilodagar? Det är både sanning och lögn i det uttalandet. Visst behöver man vilan ibland, både mentalt och fysiskt men shit vad dåligt det går efter en vilodag om man har tränat på bra innan. Med facit i hand skulle jag brännt av ett bra pass på racerhojen idag då det faktiskt varit bra väder. Istället tryckte jag in saker som fixa mobil, fika med favvokussen, småpackat och vilat.
Då blev det inte mkt tid över för träning så jag åkte till friskis och tänkte bränna av 4x4 min men jag kände redan under uppvärmningen att det skulle gå skitdåligt. De 2 första intervallern a funkade med nöd o näppe men den tredje avbröt jag. Istället för att skita i resten av passet så klickade jag fram TE på suuntoklockan, traineffekt alltså. Då jag ändå hade mosat på i ca 8 minuter totalt så låg TE på 3,4 så jag hittade ett motstånd som gav mig en ungefärlig tröskelpuls och lät mig peppas av nå nästa TE-nivå. Klockan visar hur långt det är kvar för att nå nästa TE-nivå som oftast är 0,2 enheter över den befintliga. Jag mosade på och slutade då jag uppnått TE 4,0.
Så de sista 10-12 min var som en lång tröskelintervall. Kör jag på en puls runt 150 så stagnerar TE på ca 3-3,5 men vid 170-173 så verkar den stiga mer och mer ju längre jag orkar hålla på.
Hela passet var över på 45 min.

ÅRE 2010!
Ikväll åker vi natt-tåg till Åre och imorgon bitti har en "Åre-tjej"(fast bofast i skåne?!?) lovat att hämta oss vid stationen med limousine eller hästdroska med 8 vita hästar för att sedan bjuda oss på frukost. Hur ofta händer det egentligen??
Sen skall vi ju åka Zipline oxå. Fasen vad kul. Här har man längtat hela året och nu är det dax. Kan knappt förstå att det är mindre än ett dygn kvar tills Sara äntligen får uppleva den vackra byn Åre.

Jag hoppas verkligen min gamla och slitna kropp håller för den tuffaste utmaning jag någonsin genomfört. Vertex Fjällmarathon.  Känner ju av både rygg och höger hålfot lite då och då. Försöker att inte tänka på det...
Ni har väl sett filmerna från fjolårets mara då jag och jobbarkompismats körde? Jag tycker det är kul att se och höra hur jag går från : Tjo och tjimm, glada miner, pigg och fräsch till en mera trött, irriterad och sliten Ola som i det sista klippet inte ens orkar prata något :-)


 
Nu skall jag packa. Först löparkläder för lite olika väder sen blir det vardagskläder. Datorn följer nog med så ni kan ta del av våra äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback