Ahhhh...JOBB!

Då var man tillbaka igen på jobbet men det gör inget för det är bara en dag till så är jag iväg mot semestermål Nr.2. Gotland!

Jag är dålig på att ge er utförliga tävlingsreportage. När jag väl sitter vid datorn och ska delge er loppen så är det precis som jag skippar hälften. Tänkte på en annorlunda grej vid starten igår som inte hände när jag tävlade i elitklassen. Jag, Gunnar, Johan A, Fredrik L och Per K stod i ledet längst fram med ca 5-6 minuter kvar till start. Vi pratade om Pers resa till Kanada,  semestrar, tävlingar mm. och hade någon sagt att det var 30 minuter kvar till start hade nog ingen brytts sig särskilt mkt för vi gamla gubbar har så trevligt både innan och efter loppen. Snart turas vi nog om att baka kakor och bjuda varandra på oxå (eller var det bara önsketänkande?)

Idag var det vuxenträning men det är fortfarande ganska snålt med deltagare. Synd men jag tror de kommer snart. Vi bestämde att vi skulle köra ett försök med mtb-o nästa måndag men kan du inte orientera så gör det inget. Då hänger man bara med någon som kan så får man trampa mtb iaf.

Imorgon efter jobbet är det ännu en dag som jag vill få massor gjort. Via stan hem för lite snabb shopping, kolla om det finns ett växelöra hemma, träna ett kort men bra racer-pass, packa inför GBB, tvätt mellan 19-22, fixa nytt slanglöst bakdäck. Lägga mig innan kl. 23 för på onsdag så åker vi kl. 06:30

Så räkna inte med någon blogg imorgon.
Tjing

Kommentarer
Postat av: Per

Man måte ju ta det lite lugnt efter semestern så då är det ju skönt med trevliga konversationer innan en avslappnad start..;o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback