Vuxna män leker hårt

Ush vilken seg måndag. Tycker att denna dag verkligen har gått sååå långsamt. Eller så är det för att man håller på med ett större projekt på jobbet och gör om en hel innergård. Det är roligare med de små jobben som man fixar på typ en eller två dagar och imorgon blir det just två sånna så jag får väl glädjas imorgon


Vuxenträningen
Idag var det dags för den andra vuxenträningen i mountainbike. Förra måndagen körde vi ju styrkeintervaller i backe och idag hade jag planerat att vi skulle köra flåsträning. Eller vi o vi...Jag tänkte ha aktiv vila efter gårdagens race så jag tog tid och blåste i visselpipan medans de andra tränade.
Det kom ungefär lika många denna gång men några var nya ansikten. Vi körde lite stigar så att vi slutligen kom fram till en halvt övergiven liten crossbana bakom Norra Bro. Den har några doserade kurvor, små kullar och tar ca 2 minuter i full spätta. En av de små kullarna har en dold spetsig topp och om man inte bromsar till innan krönet kan man få sig en ordentlig flygtur. Jag har själv missbedömt de där och bottnat min gaffel rejält där. Jag vet att alla provkörde banan innan vi skulle gasa på själva intervallerna men då gick det ju lungt så det var väl ingen som egentligen tänkte på den där spetsen. Alla radade upp sig för att stressa varandra runt det första varvet och jag hinner bara starta gruppen innan jag kommer på att jag glömt varna extra för hoppet. Jag genskjuter cyklisterna och ställer mig på krönet och visar tydliga tecken på att de ska ta det lungt över krönet men det missar
Johan F. Jag hinner se typ halva hans krash och det jag ser är han och hans heldämpade hoj i luften med framhjulet uppåt men han själv säger att han lndat på framhjulet först så min teori är: Övervikt framåt, kastar kroppen bakåt samtidigt som bakdämparn komprimeras och skickar iväg ekipaget snett uppåt igen med lite hjälp av ojämn mark just där. Läs han blogg för hans version men varning för lite naket. (hatar sånna bloggar) 
Hård som han är så sa han att han inte slog sig men jag hörde även något mumlande om sjukskrivning.
På vägen hem skulle han köra sist så vi inte skulle tappa bort nån på de smala stigarna men den vi tappade bort var just denne Johan :-)
Väl hemma vid Ljungstugan bjöds det på kaffe och fikabröd i sann cykelanda.

Ja just de..Intervallerna. 4 varv fast med en kort pause mellan varje blev det och efter varje kört varv så flåsade alla riktigt mycket. Bra jobbat.

 

Nu skall jag packa lite inför morgondagen..

Haj haj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback