trallande premiär

 

Då jag egentligen inte får visa mer av det där tralldäcket så mixtrar jag till bilden lite. Invigningen är inte förrens på fredag och det skall väl vara en hemlighet fram tills dess. På detta ställe spenderade jag större delen av gårdagen men sen öste jag in ett kort intensivt träningspass trots att det skulle tävlas idag.

 

Gårdagens träning

Gick till friskis och körde 3x5 minuter så hårt jag bara orkade med på spinninghojen. Lagom när jag började rulle ner så gick en i personalen runt och sa att de stängde om 15 minuter. Jag ville verkligen få in det där passet trots att jag skulle köra ett landsvägsrace idag för nästa helg är det ju cuppremiär på mountainbiken så då måste jag vara lite fräschare. Landsvägstävlingarna ser jag mer som grym träning.

Om man vill vara 100% stark på alla tävlingarna blir det svårt att lägga in hårdare träningsperioder.

Dagens race
Landsvägspremiär. Östgötaloppet. 79 km. Det är inte långt det och inte var loppet särskilt kuperat heller så det kan ju låta som en pice of cake men ICKE. Jag fullföljde inte dagens tävling utan bröt efter ca 47 km men det konstiga är att jag är nöjd med det för jag har verkligen fått en genomkörare. Försökte att jaga ikapp en utbrytargrupp, tagit vind och hållt mig högt upp i fältet (utom en gång då jag var riktigt rökt).
I landsvägslopp så är det ofta ett riktigt tugg och massa snack mellan cyklister. Jag gillar inte det men accepterar det. Idag hände dock en sak till jag blev dragen i armen två gånger av samma kille som kör för cykelcity`s seniorlag. Jag störde dom på ett schysst sätt genom att ligga brevid dom när de försökte sig på nån slags lagtempoförning. Hade jag gått omkull av hans aktion bör han fråga sig själv om det var värt det. Fan det gick ju runt dryga 40km/h då. Nä så jävla onödigt. Snacka är en sak men  rör han mig igen så kommer jag att röra honom.
Vi startade med 4 åkare från Almby och 2 körde starkt och orkade följa med huvudklungan hela tävlingen. Det var de två maskinerna jag nämde efter onsdagens lagtempoträning, Andreas och Jonas.

Nu väntar återhämtning.
Imorgon är det vuxenträning. Ljungstugan kl.18:00
Tjing
 

 


Kommentarer
Postat av: J

Kan det ha varit han med nr 339, hade lite handgemäng jag med med CC åkare och i detta fall honom, fan de tror det är en Pro-Tour Tävlingg bara för de ser så flaschiga ut och är många.

2010-04-18 @ 20:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback