teknikstrul, pace & deffning

Ja men va faaan! Först hittade jag inte bilderna i mobilen från skåne sen krånglar själva sladden mellan mobil och lap top så nu får jag inte över dagsfärska bilder och film?

Glöm det jag skrev igår. Känns det inte som om jag skriver det oftare och oftare? Jag ljuger mest hela tiden här...Det där om att racern skulle få stå inne ett tag till. Vaknade upp till strålande sol och inte mycket vind alls och då kunde jag inte motstå den snygga skapelsen Cayo. Cykeln inte sångerskan.

Ringde polaren Robban för att kolla om de var hemma vid sitt hus utanför Hällabrottet och det var dom. På väg ut dit så fyrade jag av 7 stycken 30 sekunders och tack vare min fantasi så blev det ganska lätt att mosa på då jag nästan ser konkurrenternas attacker och kämpar om spurtpriser.
På vägen hem så skulle jag nu kunna skriva om att jag satt och trampade i ca 38-39 km/h hem i nästan vindstilla väder och ni skulle knappt vilja tro på mig men det är sant. Men eftersom en klubbkamrat åkte förbi mig i bil med sina barn måste jag väl erkänna att jag från Kvarntorp och ända in till stan låg på rulle bakom en stor modern traktor. Utan den hade jag väl kört i 31-32 km/h. Träningstiden idag blev 1h 50 minuter vilket ger ett veckosaldo på ca 10,5 h än så länge.
Timmar är inte allt. Kom ihåg det.

 

En annan blogg jag läser behandlade för en tid sedan det här med att träna för att se snygg ut. Jag har alltid varit prestationsinriktad och ofta varit mer vältränad än de som haft en snyggare kropp men jag går mer åt hållet att jag nu tycker det är en väldigt positiv effekt att man ser fräsch ut. Här tänkta jag bjuda på lite naket men det missar/slipper ni då bildöverföringen inte funkar för tillfället.
Har tappat ungefär ett kilo till, vet inte vart men jag tänker inte leta efter det, och jag hoppas det kan stanna så. Vägde 67,5 efter att jag ätit en stor frukost imorse. Ser dock på många cyklister hur de får tunnare ben med ökad dos av cykelträning. Önskar att det ska börja minska i omfång på mina ben snart.

Haj


Kommentarer
Postat av: cykeltina

kört 33mil i kortärmat och kortbent än så länge. ..



Dock spöregn idag.fast det är ok eftersom vi spontankörde ca calobra igår. Bara att inse att man inte riktigt är i toppform. Var bra sliten när vi tempokörde hem sen. Fast det är onekligen bättre svettig påklädning i hallen.

2010-04-04 @ 13:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback