Succè utan någe naket

Idag tänkte jag använda de två sista timmarna till att förbereda en massa lekutrustning som skall fraktas ut imorgon men det blev en panikutryckning för Lundbergarn hade lagt av. På bilden ser ni Shell och Statoil som ligger mitt emot Deiles.
 Våra två mekaniker är fasiken duktiga. De tar sig an nya utmaningar och mekar i en motor för första gången och löser nästan jämnt problemen. Trots detta fick vi bogsera bort Lundbergarn med traktorn som jag körde. Enligt handboken skulle det göras i max 1 km/h. Vet ni hur långsamt det är!!! Vi var wild& crazy och körde i 2 km/h men när vi kommit halvvägs till firman på 45 minuter så ökade vi till 5 km/h. Det verkade funka det med.

 

Igår så länkade Micke Salomonsson till mig med följande text: "En annan som kör starkt är Ola Hellström som kommer bli vass i H30 i år. Missa inte Olas blogg som förutom träning innehåller en hel del nakenbilder."

Det är väl okej med själva länkandet men det skapar en viss press oxå att fota mig själv i obscena scener igen men er önskan är min lag.

Succè-träningen
Trots att jag glömde påminna er här på bloggen att vi skulle starta igång vuxenträningen idag så dök det upp inte mindre än 14 personer på första träningen. Kändes verkligen främmande då deltagarna inte var barn/knattar för de träningarna kryllar det av medlemmar på.  Det var oxå precis den blandning jag trott att det skulle bli. Heldämpat fullgung, nån singelspeed, några spd, nån tennissko osv. Jag ledde gruppen bort mot grusvägen mittemot Ekeby-Almbyavfarten. Den har ett svagt motlut ganska länge och där körde vi fem stycken tunga intervaller på en tung/tyngsta växeln. Tror de flesta kände hur det brann i benen på slutet. Gött!
Efter det blev det lite stigcykling och gruppen delade sig för en del rullade in mot stan och några åkte tillbaka mot klubbstugan med mig. Min grupp var bara fyra cyklister vilket var bra för det fanns begränsat med fikabröd i klubbens kylskåp :-)

Hoppas att gruppen kan fortsätta vara runt 10-15 pers hela våren/sommaren för denna träning har varit efterfrågad i många år så det vore kul om den kunde ta fart nu 2010.

Hej hopp


Kommentarer
Postat av: martintrampar

Mycke folk, kul!!

Jag håller själv på att damma av mtb´n, menar du att det e körbart i Markaskogen?

Postat av: Johan F

En god premiär, helt klart! Du får väl gå ut tidigare med info om vilka klingor som ska vara monterade nästa gång! :)

2010-04-13 @ 13:21:41
URL: http://ginnfilt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback