Ny sajt och vilodag

Måste börja med att meddela en av mina (och många andras oxå) semestermål i sommar. Nämligen Gotland. I år blir det nog en kortare visit än tidigare år men jag skall iallafall till ön. Anledningen kan några säkert lista ut. Tävlingen gotlandbikebattle. Kolla gärna in deras nya sajt där du kan få reda på en massa gött. Tror att jag syns där oxå...
Gbb är ett annorlunda race. Ett häftigt och vackert sådant som går perfekt att kombinera med familjen. Nöje finns på Kneipbyn, utflycktsmål runt hela ön eller varför inte köra ett staffettlag med familjen? Tror att en familj från Kolmårdens mtb skulle göra det.
Ett annat semestermål blir Åre. Jag fastnade helt för vertex fjällmarathon Jaghar sagt att det är det jobbigaste jag gjort och jag älskar ju utmaningar så... Count me in. Är iofs inte anmäld än men snart.. Nu är det ju så att jag och Sara tar gärna sällskap av några upp dit så är du (typ janne kanske??) intresserad att den 5e augusti ta bil mot sveg, bo där, åka vidare den 6e till Åre, gå på Åre Chokladfabrik och "provsmaka", den 7e aug springa 43 underbara km, åka hem den 8e så hör av dig. Jag har även viljan att stanna kvar några dagar och kanske cykla (blir sakta då) i åre-trakten men det får jag se om det blir så..
Här är del 1 av min förra vertex mara
Här är del 2
Fasiken vad sugen jag är på att upprepa den smärtan som fjällmarathonet bjöd på. Det är sant!

Nu skall jag rengöra racerhojen så den blir extra snabb till helgen då jag skall köra Hammarö 3-dagars. Fredag: Prolog, Lördag fm: tempo, lördag em: GP och söndag: linje 160 km Måndag: Vilodag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback