magont, benont, huvudont...

Kort blogg då jag bara vill gå och lägga mig..

Dagens träning
Varför satsade man inte på en inomhusgren? Stack ut på racern efter en arbetsdag i strålande sol. Såg några mörka moln men trodde jag skulle klara mig. Funkade i dryga milen innan det började skvätta väldigt lite men jag såg på vägen att ett regn just gått över. Blev bättre vid Frövi men då plötsligt kom det ordentlig motvind så resan mot Fellingsbro gick tungt. I ingången till Käglanbackarna började det regna och på toppen regnade det friskt.

Blev 76 km med ett snitt på 33km/h. Pulssnitt på 136, max på 160. Nu har jag en skitig mtb och skitig racer. När skall jag ta mig tid för dem? Jag hinner ju knappt med att skämma bort min lilla kärlek. (Öste)

På slutet av passet fick jag dessutom huvudvärk vilket är ovanligt när det gäller mig. Muskelbristningen ifrån söndagens tävling kändes hela tiden och gör det fortfarande. Inte bra.
I samband med gröten nu ikväll började även magen göra ont. Vilken härlig dag!
Bättre var det i söndags

 

Nu ska jag göra något annat. Någe roligare.. Inge pepp och glad nu. Trött förmodligen.


Kommentarer
Postat av: Nilsson

Ta & vila nu så muskeln hinner bli bra till helgens race.



2010-04-27 @ 21:55:45
Postat av: Annika

Stort grattis! :)



Hehe, förstod nästan att någon skulle ha lite synpunkter på strumporna - men de är varma och sköna ;)



Tänkte höra med dig om du har något bra upplägg på cykelträning inför Vättern. Jag kommer att vara upptagen de flesta helger med annat så får försöka cykla på vardagskvällarna. Är det bäst att bara nöta och vara ute länge eller kan man variera träningen på nåt vis? Vad tycker du, cykel-Ola?



(Svar på min blogg: Haha, jag är inte så provocerande i mina inlägg annars men diskuterade med Jonas om detta skulle bli för utmanande... så det är med glimten i ögat.. ;) )


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback