Lugnet före urblåsningar

När jag kom hem idag så låg jag och Sara och gosade i några minuter i soffan innan jag sa " Nä nu sticker vi ut och cyklar innan vi börja mögla". Då svarade hon " Jag tror visst att du redan har börjat"
Hon är för go.

Här leker hon förresten apa vid klubbstugans ännu oinvigda hinderbana.

Igår var vi ute och rekade lite mtb med johan F. Eller jag cyklade och de promenerade verkade det som många gånger. Se bildbevis
Johan försöker vara snabb att stiga upp på sin singlespeed vid fotoögonblicken för att försöka undkomma denna förnedring men ICKE!
Ursäkterna var väl typ för djup snö, för brant, för dålig mm.  :-)

Igår passade ett lugnt pass bra för onsdagens lagtempo satt kvar i benen men idag kunde det ha fått blivit hårdare men jag tänker köra in mig ordentligt på skogsmoppen i helgen istället. Få lite tävlingsliknande pass är tanken men det vet jag ju av erfarenhet hur det brukar bli när jag siar om framtiden här.
Jag och Sara har gjort vår variant av eftermiddagspromenad idag. Nämligen socialcyklat ihop. Vi kollade in ny Löpexbutiken, satte upp en lapp vid Ljungstugan, bjöd in oss själva hos hennes pappa på mat samt hämta upp min cykel på stan.

Nu ska hon dammsuga och jag åker väl på disken som vanligt. Hon hälsar att hon pluggar på och har haft lite ont i ryggen i en vecka. Jag får skriva det här erftersom hon aldrig bloggar själv numera.

Puss på er
Nu helt plötsligt funkar sladden till mobilen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback