Liar liar



Ja glöm det förra inlägget. Det blev inget thaimassage för jag hade kollat fel på deras prislista så det skippade vi. Sen behövde jag inte åka till klubbstugan för det sprack upp och blev faktiskt en ganska solig eftermiddag. Därför stack jag ut och rullade i knappa 2 timmar. Det behövde verkligen mina ben då de har saftig träningsvärk ifrån igår. Körde Kvinnersta, Mogetorp, Närkes Kil och hem. Med de trasiga benen hade det iaf inte funkat att köra någe kvalitativt så ett rullpass var skönt.
Tänkte fylla upp den obefintliga träningsdagboken med en hel del timmar denna långhelg. Fredag o söndag blir tim-dagar och lördag och måndag blir köttardagar. Så är iaf min tanke.

Som ni ser på bilden ovan ligger det tyvärr ganska mkt snö kvar här runt Örebro. Det kommer nog att dröja en månad till innan det går bra att cykla i Kilsbergen men blir det en repris av våren 2009 så blir markaspåret körbart långt innan. Här är en film från början av april 2009. Sen när jag kollade runt på "tuben" så hittade en mix av de två saker som gjort intryck på mig genom åren. Lekte mycket med lego som liten samt att jag sett, förstått och älskat Matrix-triologin. Nu skall jag vila lite.

Kommentarer
Postat av: Janne Johansson

Hallå där..lilleman.

Nu är man på gång igen med cykelträning och min fråga är om man får hänga på dig nån gång när du ska köra ett LUGNT långpass? Slå en pling eller sms:a mig på 0738-232889. Puss på dig!

2010-04-01 @ 19:54:19
Postat av: Janne Johansson

Ska det vara så svårt att lägga in en kommentar?? Nu är jag på G igen med träning. Ropa till nästa gång du hojar så hänger jag på. Ring eller sms:a på 0738-232889

2010-04-01 @ 19:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback