Lek & bus och annat spontant ;-)

Dagens dagsverke

Idag har jag mätt ut vart det skulle grävas, geotextil, singel, skruva ihop lekutrustningen och efter fototillfället fyllde vi på sand. Vi han lämna platsen med ca 20 meter vid dagens slut innan ungarna åkte i rutschkanan.
Till Micke och er andra: Jag jobbar inte på kommun.

Jag är rätt säker på att jag är i rätt bra form denna vår då jag mätt mig med klubbkamrater och konkurrenter nyligen. Jag vet därför att någonting har jag väl gjort rätt denna vinter. En sak är nog att jag tillåtit mig själv att vila lite oftare än tidigare. Kollar ni tillbaka på mina blogginlägg så har det varit perioder då jag förmodligen tränat 8-9 dagar upp till 12-14 dagar på raken men sett från tidigare år så har jag ändå blivit bättre på att träna lugnt när det känts dåligt eller vilat helt.
Idag var en sån där dag som jag hade för bara några veckor sedan. Hade tänkt att jogga ett långpass för att hålla igång löpmuskelaturen men så blev det inte. Nä jag blåste ju ur kroppen i lördags och söndags. Kort men intensivt. Igår borde väl ha varit den mest logiska vilodagen men då startade ju vuxenträningen och det blev ca 2,5 h på cykeln och imorgon är ett extremt nyttigt kvalítèpass iform av lagtempoträningen med
sportklungan.
Därför skjuter jag upp joggpasset till torsdag eller fredag. Tyvärr var det ju förra måndagen jag sprang sist så det kommer att kännas i benen efteråt. Vill verkligen inte tappa den goda löpform jag har hållt hela vintern för Vertex Fjällmarathon skall ju avverkas i augusti. Vill du med? Vore kul om en bil eller minibuss kunde åka från stan. Läste häromdagen att självaste Mr. cykelcross Henrik Öijer skall springa SUM, Sörmland Ultra Marathon i oktober. Går min mara bra kanske jag utmanar honom där.

Istället för träning idag så blev det alltså spontanstädningen och kvalitètids med gumman. Guldvärt det oxå.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback