Glad påsk

Igår hörde jag av min släkting Janne som tydligen hade börjat röra på sig igen (träningsmässigt) alltså. Janne Var med då jag började min (obefintliga) cykelkarriär. Det var på den tiden som Höga Kusten-loppet ingick i långloppscupen. Måste ha varit för 14-15 år sedan. Shit va gamla vi är men fortfarande attraktiva.

Mötte förs han på stan innan vi åkte till OP-kyrkan där 4 andra cyklister anslöt med 28 tums hjul som var betydligt smalare än de jag och Jan åkte på. Jag kommer nog att vänta ett tag till innan jag luftar racerhojen igen då blir det liksom härligare med viktskillnaden mot vinterhojen och man känner sig snabb.
I Garphyttan var J klok nog att inse att ett mastodontpass inte var rätt sätt att börja träna på igen så han vek av mot Vintrosa när resten av gruppen svängde mot Lanna. Vad som hände vid den korsningen är oklart men där började det attackeras, fejka växel strul :-) och gasas nere i bockarna ett tag. Tur att det lugnade ner sig då jag iofs inte kör dubbat men min vintermtb har bara en 42-klinga fram och minsta bak vill inte hoppa i men det blev strax lite lugnare distansfart igen så jag slapp slita för mkt.

Sen kom vi till Fjugesta där vi fyllde på lite energi vid macken för att sen dela upp gruppen vid Götabro där Jonas och Peter vek hemåt. Ja, Niclas och Andreas körde via Kumla, Hällabrottet, Kvarntorp, Kävesta, Ekeby, Almbro, Hidingsta, Stortorp o hem. Knappa 11 mil i ett stundtals fantastiskt väder.

Nu har Sara dragit till sin syrra i Linköping så jag och Neo har grabbkväll. Öl och snacka brudar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Huuuga...Jäklar vilken runda nu gjorde. Var tur att jag inte följde med längre än jag gjorde då! Får tacka ändå för sällskapet och hänger gärna på igen. Var skitkul!! HögaKusten var -99....Sååå gamla är vi inte men jävligt attraktiva :-)

2010-04-02 @ 16:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback