Uselt svt

Efter att ha varit med på de två senaste landsvägstävlingarna och snappat upp lite lvg-snack så gick jag till gymet idag. Ja kan ju inte klättra särskilt bra trots att jag inte är så stor och tung. Inte heller kan jag hålla ett grymt tryck på platten men är det nått jag kan så är det att dra mig röd, stum, steka mig osv. så för att bli en Mark Cavensdish måste man nog piska upp vikter på gymet tänkte jag.
Explosiva reps i denna övning blev det. Sen körde jag i den där magmaskinen som gav mig sån grym träningsvärk sist. Normalt kör jag 3 set på varje övning men vad gjorde jag i magmaskinen?? Jo 4 stycken förstås. Är jag dum i huvet eller? (svara inte) Fatta vad ont det kommer att göra att skratta, hosta eller nysa på fredag. Nåt av det blir det nog för vi har höstfest på jobbet då.
Mer på gymet: Axlar, bröst, vader, bål.

Kom hem direkt efter jobbet och slog på SVT då örebrotjejen Emilia kör VM i landsväg idag. Tempo. Kul att SVT beslöt sig för att sända cykel-VM men fan vad dåliga kommentatorer. Susanne Ljungskog var den ena och jag uppfattade aldrig vem herren var men shit vad glad man är över Eurosport som vi ännu inte har men snart så..

snart är det cykelcrosshöst. Du tränar väl inför Kumlacrossen den 18 Oktober?


/>Nu är Saris barnvakt på annat håll och jag slöar. Vilken arbetsfördelning va?


Kommentarer
Postat av: martintrampar

Näe det där var riktigt kaxigt kört, nåt för oss att träna på.

Postat av: Nilsson

Kan inte du Martin testa det vid vårat hinder :) Någon som förresten är i behov utav LVG/CX hjul? Har en uppsättning Mavic Ksyrium Élite i silver eller svart.

2009-09-24 @ 20:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback