stjärt pluggande

Inte så intressant bild kanske men detta är just nu min arbetsplats. Vi snickrar en träkant/sarg som skall bli en ny plantering. Vi kör oxå in grovt singel (makadamm) som ska ligga lite snyggt (fult) över betongen. Vi (jag) tar bort gamla buskar som har jäkligt mkt rötter.
Sen i gången brevid ligger det 50x50 plattor som väger ca28 kg styck och enligt arbetsskyddlagen får man inte jobba med sånna själv. De är för tunga, men vi skall byta ut ca 70 plattor som har spruckit.
Jag trivs med mitt jobb men fasiken vad tungt det är ibland.
Jag kommer att dö lycklig vid 43 års ålder.  



Dagens träning
Hade planerat att köra inne vilket var bra för det började ju regna vid arbetsdagens slut. Högintensiva är det som gäller idag, imorgon och sen orienteringstävling på söndag som jag räknar med blir högintensiv.
Skulle köra 3or och om man summerar så blev det 4 st intervaller som fick godkänt. 110 i kadens och 3 kg på hojen. Sen var det ju tre intervaller till men två av dem avbröt jag vid ca 2 minuter för jag höll på att röka mig själv så jag fick ta lite mer vila. Den första av alla intervallerna var för lätt så den såg jag som lite uppvärmning.

Sara har ju börjat plugga och hon lägger ned mer tid än ett heltidsjobb. Den diciplinen skulle  jag inte ha. Om det inte var en påbyggnadskurs för exotisk dans förstås.

Växelörat verkar funka förresten!! Här hemma i cykelförrådet/ garderoben går växlarna klockrent men ett hårdare test blir det imorgon då jag eventuellt (väderberoende) åker till grustagen bakom Frösvidal och kör backe. Fort.
På lördag sen så blir det kanske en tur i Kilsbergen, de var ju så länge sen. Vill du med så kika in på örebrotråden på Happy.

hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback