Shoppingtorsdag

Jag får nog starta något nytt som ger en massa blogghat och rör upp en massa åsikter och känslor. Eller så får jag konvertera till en modeblogg. Ja för läsarna har dunstat sen blogghatet var som störst.

Modeblogg ligger väl närmast nu för ett par nya jeans införskaffades på jack 6 Jones. En underbar butik. De kostade 299:95 vilket även killen i kassan sa tydligt. Hade de kostat 300 hade jag nog fan inte köpt dom.
2 cd-skivor blev det oxå. Takida och en samlingsskiva från radiostationen Bandit. 7 huligantutor till den kommande cykelcrosstävlingen som den som inte är rädd att använda dom kan få en. De låter mkt för att vara så små.

Har lust att skriva en massa angående om tjejernas Star Wars diskution i inlägget nedan (lägg dig gärna i)men som vanligt springer klockan iväg. Lite tur att det är långt kvar till Kumlacrossen där jag uppmanar dig som "vanlig" mtb-cyklist att ställa upp i sportklassen. Jag tänker anstränga mig väldigt mkt för att göra den till tävlingens största klass. Fick ett bra samtal idag rörande priser men fick ett dåligt igår gällande sponsring. Totalt sett kommer detta arrangemang att bli kanon iaf.
 Idag är det den 10 september men man kunde ändå jobba i bar överkropp då solen stekte idag.

Eller jobba o jobba...

Imorgon kommer finbesök från skåne...Eller fin o fin.. :-)

Så ska hojen servas, skrivas inför cx, brunnen ska läggas på locket, stian ska skuras.... Ahhhh magsår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback