shopping & lite halvnaket

Imorgon blir det cykelcrossträning i Hästhagen kl.17 för dem som vill men jag har förståelsen om ni sparar er till den riktiga drabbningen på tisdagar kl.17:30 istället.

Lite naket varsågoda:
Har jag en buckla i vaden?
Efter önskemål från den bästa H30 åkaren som ville ha mera naket på bloggar och hemsidor. Han sa inte om det önskades kvinnligt eller manligt...
När löningen kommer är man ju kung så jag köpte mina hitintills dyraste kalsonger. Frank Q heter dom och de två kostade 199kr. Sköna och de funkade bra att häva öl med. Ja inte bokstavligt alltså.

Igår var det höstfest på jobbet där vi delades in i lag och körde femkamp med bl.a. spikning och kast med stor ring. Tror alla på firman vet, och såg, vilken tävlingsmänniska man är. Fan mitt lag kom näst sist. Jävla skitfest :-)
Kvällen fortsatte på det en vecka gammla Virus Bar men jag blir nog ingen stammis där trots rocktemat.
Nå vad är det man planerar in kl. 07:00 dagen efter en firmafest? Jo tvätt-tid så klart och bokar jag in den tidiga tiden så åker jag ju på att ta den oxå medan prinsessan på ärtan snarkar vidare.

Mera shopping
Efter damernas VM-lopp, som var ganska spännande, så bestämde vi oss för mera shopping. Vi kom hem med detta

Jag gjorde mitt vanliga misstag. Gick in på Jack & Jones och kom inte ut tomhänt. Blev en vit huvtröja. Nya Gore-texskor på Intersport, puss-tuggummin på Lagerhaus, lite matskålar och en hög ljusstake på Bra & Begagnat. 

Blir väldigt trött i ryggen av att gå och shoppa. Eller gå och strosa på stan. En aktiv promenad är inga problem men just shoppingwalking tar död på ryggen. Detta krockade lite med att hjärnan ville träna lite idag men jag kom ut på en joggingtur iaf. Hittade ett skönt lunk som tig mig förbi USÖ, runt Naturens hus, över till Rynningeviken, över gamla soptippen, övet till Venaspåret och styrde kosan hemmåt. Nästan exakt en timme vilket borde ha varit 10-11 km.

Nu är det inte bara snack om cykelcross och flytt. Nä inbjudan ligger ute...Nä till cykelcrossen naturligtvis. Flyttandet närmar sig och det måste planeras oxå då det är ett direktbyte. Ingen lägenhet kommer ju att stå tom för de andra utan ett rum i taget får väl bytas gissar jag.

Nu ska det mailas lite.
Haj

Kommentarer
Postat av: Bombarn

Fy fan va blek du är ! Det är ju frank Dandy som gäller !!!!!!!

2009-09-27 @ 14:53:57
Postat av: GT

Now we talkin!!! Men när killar, män, gubbar ser på naket så vill ju se mer!!!!

Postat av: ola

ja du Gunnar..Har en del fräcka, roliga bilder men jag vill behålla den någorlunda kloka läsarskalan och inte dra till mig massa pervon. Eller är det redan så kanske..

2009-09-28 @ 17:13:47
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj! Så ni reagerar killar. Ni lär ju ha sett varandra i duschen fleeera gånger - vare sig ni velat eller inte.

Och Gunnar; jag blir inte förvånad på din filthy cykelhandlar-läggning ;P

Själv funderar jag på om jag ska följa olas exempel... NÄ, det brukar aldrig bli bra ;) höhö

2009-09-28 @ 18:04:56
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback