krossat crossar

Blev ingen blogg igår men så här var gårdagen....

Jobbarkompismats o jag kan fan i mig inte jogga lugnt. Vi sa som vanligt att " nu tar vi ett lugnt tempo, vi har ju inte kört på länge." " ja" svarade den andre. " lungt och ungefär en timme"

Vad händer? Jo det dröjer inte länge innan båda pratar mindre och mindre och båda noterar hur tempot skruvats upp. Jag ökar visst på stigar och han stressar på väg och breda motionsspår. Nåja. 50 minuter med mkt stig blev det innan jag satte mig i styrelsemöte för cykelsektionen där det mesta kretsar kring ekonomi, cykelungdom och cykelcrossen.
Inför tävlingen handlar det inte bara om att få till en så bra tävlingsdag som möjligt utan en del vill ju prestera bra i sadeln oxå. Lite därför har
Mr. fjugestacykelcross har bestämt helt på egen hand i något lokal slags herravälde  att nu skall de som är cx-intresserade att infinna sig i hästhagen tisdagar kl. 17:30.
Premiären var idag och lite bilder dyker säkert upp på hans sida imorgon eller sent idag för han hade massa saker att göra.

Dagens träning
Ja då var det ju tisdag så 17:30 stod jag, Lisa, Daniel Panikmekarn, Martintrampar, Tobias Dräparn och Niclas Voight där. Nästa tisdag är även du välkommen. På cross eller mtb.  Vi har hittat en rätt schysst slinga med stock att hoppa över, gräs, grus och till nästa gång även ett sandparti. Slingan tar ca 3,5 min om man är snabb och det var Tobias och jag på de två första varven. På det tredje gick jag ut först på den avslutande grusvägen och jag visste att Tobias låg på hjul. Vad händer med ca 200 meter kvar? Jo Niclas far förbi som en j-vla kanomkula som ingen kan svara på! Det var en jäkla spurt det. Den skulle han ha visat i söndags på GP-loppet men då hade han ju packat ned fel ben i träningsväskan :-)

Denna cykelcrossträning är inte den del av cykel som jag njuter av direkt. Kom på mig själv med att nästan må illa mellan två heat. ja vi kör liksom i heat. Inte för att vänta in alla utan mer för att illamåendet skall gå ner så vi klarar av att köra ett till.

Nu laddar jag med Hulk Hogan på tv. Jag är så...ung att jag faktiskt minns han och hur man diskuterade med polaren om det var på riktigt eller ej.

Imorgon blir det nog gymet



Kommentarer
Postat av: Lisa

Men nu glömmer du igen; Det är skönt när det är obekvämt!

Således, enligt all argumentationslogik, är det trevligt med illamående och träningen är därför i allra högsta grad njutbar.



Hursomhelst hade jag helt fantastiskt roligt!! Jag vill göra om det hela dagen varje dag!

2009-09-22 @ 22:13:18
Postat av: ola

Bevisat: Du är inte lite sjuk du :-)

Det där är den obehagliga träningsformen av cykel. Jag vet det efter alla år. den behagliga är med camelback, kanelbullar, solsken mm.

Postat av: martintrampar

Varför skriver du inte ut att du var sämst i starterna och förnedrade dig själv genom att försöka greppa tag i könsorganet på mig för att hänga med. Gubbe.

2009-09-23 @ 10:10:15
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Dräparn

Riktigt bra träning det här! Och kul! Jag får försöka orka med 5 heat i fortsättningen. Kan meddela att löpsteget känndes skit efter de tre pang-pang heaten.



Nilsson utses härmed till årets cross-bubblare. Ser vass ut!

2009-09-23 @ 12:34:26
Postat av: Nilsson

Riktigt kul träning som sagt & martintrampars starter/spårval var i en klass för sig :)

Lite sugen att panga runt i Hästhagen i helgen igen.

2009-09-23 @ 13:17:57
Postat av: ola

Martin: Jag var liite sämre än dig i starterna och blev förbannad på dig. Ville slita picken av dig men hittade inget. Du måste vara eunuk!!

Nilsson: Ja lite konstigt var det med Martins spårval då han varit och slitit på på banan sedan kl 15...Man blev ju osäker själv när han brände iväg både hit och dit.

2009-09-23 @ 19:51:18
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Ja jag körde ju vilse direkt efter start på 3e varvet, de e jag ganska nöjd med.

2009-09-23 @ 20:39:28
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback