En snabbis blev lång med Rocket Ron + bildtävling

Förra bildgåtan var kanske lite för enkel så idag blir den lite svårare. Du Oscar E....Du får inte vara med längre då du tydligen var med då Lisa köpte sin scottracer. Det var ju fusk.
Vad kör Lisafrånfalunstefansadept för mtb?
 Vinnaren kanske får en date med henne? ja cykeln alltså...

Jo då så att... Via systemet, hälsobutiken (borde det inte vara samma?) och zoo-butiken kom jag hem efter jobbet. Ett lådvin, mivitotal och tre långa, gröna girlanger till akvariet. Ja lade i dom och Öste kikade nyfiket på dem när de låg och flöt som tång i akvariet. Zoo-innehavaren hade sagt att det var en ganska ovanlig variant av akvarieväxt. Nu efter träningen finns nästan ingenting kvar!! det ligger lite bladrester kvar på ytan och inget sitter i pumpen heller. Endast Östegren vet vad som har hänt.

 

Dagens träning

Vi, Jag och Lisa, åkte Frösvidalsvägen och vek av där upp mot grustagen. Där har jag ju en bra slinga som tar ca 12 minuter och den startar med en rejäl uppförsbacke. Upp mot rysstorget-hållet, viker höger efter toppen mot lövnäset, ner första branta stigen, strax innan blackstahyttan tar jag höger upp mot grustagen igen. Den första backen är perfekt att köra hårda intervaller i. 4 varv med backtiderna 3:46, 3:55, 3,56 och 3:56. Mycket nöjd över passet som kändes som det funkade bättre än gårdagens testcykelpass.
Vi åkte sen till Ånnaboda för en kopp äckelkaffe som jag baktalat ordentligt för den nyinflyttade dalkullan. Döm av min förvåning när ett halvstängt Kilsbergen konferens & logde gav oss kaffe med tårtbit(typ mjukpepparkaka) o grädde för 25 kr styck. Billigt men kaffet smakade som vanligt.
Vi åkte hemåt där vi mötte semi-proffset Bombarn Bergkvist som skulle upp mot Ånnaboda och köra backe.
Dagens pass skulle ju "bara" bli backintervaller sen direkt hem men drygt 3,5h blev det. Tiden går fort när man snackar en massa skit ;-)
Jag premiärkörde dessutom Rocket Ron bak och jag som var imponerad av däckmönstret innan blev nu besviken hur lätt det släpper i sidled. Nåja... I-landsproblem.

Då var det Mivitotalen & vinet då... Ja låt mig formulera det så här. Mivitotalen står fortfarande oöppnad..
det ska vara gött o leva.


Kommentarer
Postat av: Lisa

jag blir nog faktiskt imponerad på riktigt om någon ser vad det är på de där bilderna...

2009-09-04 @ 20:17:28
Postat av: Henrik Öijer

En Merida är det. Men vilken modell vet jag inte. Känns inte som en 2009-hoj heller?

Postat av: Magnus

stevens

2009-09-04 @ 21:25:14
Postat av: martintrampar

Det är en Stevens, Merida börjar inte på S.

2009-09-05 @ 06:41:12
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Johan Fintling

En Merida Carbon FLX-nånting?

2009-09-05 @ 07:25:27
Postat av: martintrampar

Ok, sorry. Merida börjar med ett S. Tack för en schysst tur.

2009-09-05 @ 16:59:31
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Lisa

smerida, den lite billigare kopian.

2009-09-05 @ 17:55:31
Postat av: Jan Hansson

Hej Ola.

Har en fråga angående vägarna vid Lövnäset/Frösvidal.

Du skriver:

"...Frösvidalsvägen och vek av där upp mot grustagen. Där har jag ju en bra slinga som tar ca 12 minuter och den startar med en rejäl uppförsbacke. Upp mot rysstorget-hållet, viker höger efter toppen mot lövnäset..."

Jag undrar om det sitter någon vägbom på vägen in mot Lövnäset, eller om man kan åka in med bilen på Lövnäsetvägen fram till lilla och stora Dammsjön?

Jag ska nämligen ta ut min haltande gamla far i skogen och vill kunna åka bil så långt som möjligt. Tanken är att besöka Trolldalens naturreservat.

Tacksam för svar.

Hälsningar Jan Hansson, Karlskoga

2011-04-12 @ 14:28:43
Postat av: Ola

Hej Jan. Jo mycket riktigt sitter det en bom där så det blir en liten promenad för er. Det står ofta en eller flera bilar där. Det är dock bra grusväg hela vägen dit.

2011-04-12 @ 21:29:06
Postat av: Jan Hansson

Tusen tack för snabbt svar.

/Jan

2011-04-13 @ 10:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback