Chans till nytt hat

Jag har väl aldrig sett mig som creme de la creme av sveriges elitåkare när jag körde i elitklassen. Men jag gav det jag hade då. Det gör jag inte numera. Jo på tävling förstås men på fritiden finns det nu mycket mer fritid och inte så mkt cykel som för t.ex två år. Jag fattar därför att jag inte är i samma slag som förr. Ja menar 4:42 på finnmarken (ho ho) nä men seriöst... Andra verkar inte vilja förstå att jag trappat ned och faktiskt blir sämre för jag får titt som tätt kommentarer som " vad hände med dig idag" eller " va blev du varvad?"
Ta idag som exempel. Sista chansen i Ramnäs är ett roligt GP-lopp tycker ja men man kan omöjligt vara bra på nåt man inte tränar (om man inte heter nåt i stil med Kuchen...)
Jag verkar kunna fortsätta tävla utan större prestationsångest för jag gillar sporten cykel. Jag är inte så snabb som förr men det skiter jag i. Har fortfarande kul. Eller kanske roligare nu än förr till och med.

Racerapport
Jag gjorde som förra helgen. Klev på från start och fick ligga först ett tag och hade faktiskt lucka ner till fältet. Men de är klart.. Då var det 18 varv kvar :-)
Jag brände mig lite där och på denna bana ges inte mkt chans till återhämtning så när alla igångdrag kom så brände även de mig. Jag orkade klamra mig kvar i klungan i dryga 20 minuter och det var ca halva tävlingstiden. Jonas körde starktast av sportklungan och blev sexa men alla imponerade och jag hade som sagt så kul att jag hänger med dom imorgon oxå och förnedrar mig igen. Fick dock tillåtelse att kolhydratsladda på den ikväll nyöppnaded hårdrocksbaren Virus. Ett namn i tiden.
Gjorde en liten film då elitgänget tävlade

/>Har fått ett hyffsat bakslag angående cykelcrosstävlingen men problem är väl till för att lösas. Nu skall jag maila lite i ärendet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback