54 minuter högintensivt

Då har man premiärsprungit orientering för den här säsongen.
Orienterare är enkla folk. Om de får sitta på sina pall-ryggsäckar i 10 cm lera, springa i regn och sen duscha i kallvatten så är det så. Inge krångel. Det gnälls inte som cyklister gör och i och med att det är hela familjen som är ute på tävling blir det gemenskap och familjärt.

Jag glömde mobilen hemma vilket typ aldrig händer så några bilder kan jag inte erbjuda från dagen dock mina karta. Eller kartor då jag vid varvningen på min 7 km långa bana var tvungen att byta karta. Jag skulle springa sträcka två på denna 5-manna tävling och i år visste jag ju att man rörde sig fort på kartan så jag skulle springa "safe" och kolla en extra gång på kartan så jag inte sprang bort mig.
Målområdet var på Garphyttans IP.
 
Omvägen till kontroll ett var förmodligen snabbare än raka spåret sa de erfarna skogsjoggarna då det var tungsprunget. Mellan 4 och 5 kunde man kanske ha gått rakare men "safe" var dagens ord.

 
Även här mellan 2a och 3an och 7an och 8an så blev det säker löpning men jag är nöjd. Efteråt blev det flera kommentarer som " det blev revansch i år he he he" och de syftade alla på den totalfloppen från ifjol då jag hade 45 minuter till första kontrollen och en löptid på nästan 2 timmar på samma distans.

sitter nu och har lurat i mig lite lösgodis tillsammans med nybryggt kaffe från den sproilans nya bryggaren. Jag fick vara med och bestämma modell men inte färg :-(
tråksara valde en svart bryggare. Så nytänkande...Jag ville ha den röda.

Hej hopp, orienteringsflopp.


Kommentarer
Postat av: martintrampar

Jag skiter i orientering men däremot tycker jag att ni skulle ha tagit den röda bryggarn. Men men, när fick en kille bestämma färg sist?

Postat av: Sara

Jag lovade Ola i bilen hem att han skulle få bestämma färg på nya dammsugaren - helt själv. Att ha "rätt" dammsugare ligger honom lite närmre om hjärtat, eller vad säger du älskling? ;)

2009-09-06 @ 20:46:24
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Va fan sluta gnäll, du fick ju för sjutton va med och bestämma modell. Va glad att du ens fick följa med till affären, för ett sådant inköp.

Vet hut unge man!



=D

2009-09-06 @ 21:02:10
URL: http://lillamillas.blogg.se/
Postat av: Kolmårdstrollet



Kan du orientera ?

Helt löjligt bra sprungit av dig Ola.

Vet vem som får bära kartan nästa gång vi ska springa par.

2009-09-06 @ 21:02:10
Postat av: ola

Åh tack Milla. var länge sen jag blev kallad "unge man". Blir mest retad som gammal gubbe här hemma.



kolmårdstrollet (niclas?) läsa kartan är lätt men att aldrig bli trött som du är svårt. Du klev ju bara av hojen och älgade på i 180 sist. Ny chans nästa år?

2009-09-06 @ 21:23:23
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Johan Fintling

MEN! Vilken cliffhanger, vad blev det för bryggare?! :)

2009-09-07 @ 07:32:19
Postat av: Lisa

Jahaja, har du anmält dig än? Du vet ju att du vill: http://www.tjurruset.se/

2009-09-07 @ 14:30:33
Postat av: martintrampar

Förlåt mig, jag glömde tillfälligt bort att Ola ÄR kvinnan hemma hos er. Själv provade jag att rulla 30 min med en cykelflaska rosé som tog slut, lite jobbigt att ta sig hem bara annars tycker jag nog att det var en bra idé.

2009-09-07 @ 19:36:20
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Sara

Javisst är det Ola som ligger på rygg hemma, helt rätt Martin. Och värre blir det när han passerat 50.....

2009-09-08 @ 12:55:30
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback